Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 2 Ağustos tarihinde ilk yurt dışı deneyimimi gerçekleştiriyorum. İngilterede müzeleri gezdikten sonra 7 ağustosta disneland'e gidiyoruz. Tam gün oradayım. Tecrübeleriniz, deneyimlerinizi alayım. Günümü rezil etmeyeyim.. Şimdiden teşekkürler...
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 londra icin sana bi to do list vereyim, ama hepsini yapamayabilirsin. kac gun kalacagını bilmiyorum. koko fabric pascha verve hyde park regent's park alexandra palace buckingham palace st. james's park the london eye madame tussaud's thorpe park emirates stadium greenwich heaven the london dungeons barfly o'neills the british museum natural history museum national gallery science museum imperial war museum kew gardens borough market the village tiger tiger tower of london tower bridge st. paul's cathedral piccadily circus trafalgar square covent garden leicester square oxford circus camden town westminster abbey hard rock cafe nigh club, pub, park, muze falan hepsi karısık burda. bilmediklerini google'dan aratarak gor iste. hepsi de gerekli seyler degil. ama bazılarını gormeden donmemelisin. disneyland icin de soyleyecek pek bisey yok aslında. space mountain mı ne oyle bisi vardı, baya iyidir. birkac kez binin ona.
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 lan cıldırtma beni. pazartesi gidicen iste alala ya.
Öne çıkan mesajlar