Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Yolculuğum var ve gidiceğim yerde 3G kapsama alanında değil turkcellin. Bende 2G ile bağlanayım diyorum. Nasıl gerçekleştirirm bunu. Telefonu laptopun dibine dayamam falan mı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Telefonun markasını, bilgisayara bağlayacak bir kablonun olup olmadığını söylemen oldukça yardımcı olur en kolay yöntemi söyleyebilmemiz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Dimi ya bende diyorum ne az bilgi verdim. Bağlıyıcağım telefon samsung p850 ya da d600. İkisininde pc kablosu aynı zaten. Pc Studio da ortak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Ben gecen n97yi bagladim girdim,turkcell de bana girdi uyarayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Samsung telefonların programını bilmiyorum, ancak nokia için kullanmışlığım var da diğer programın da bir yerlerinde vardır internete bağlanma seçeneği elbet diye ümit ediyorum. Biraz kurcala programı, mutlaka çıkar ya... Asli fonsiyonlardan birisi telefonu bilgisayara modem olarak bağlamak. Onun dışında internet paketi almak muhakkak ki lazım ki internete gireceğiz derken trcell de bize girmesin. Bluetooth ile telefonu windows'a bağladığınız zaman başka herhangi aracı programa gerek kalmadan da sağ alt köşede duran bluetooth sembolüne tıklayarak internete bağlanma seçeneği mevcut. Ancak yanlış hatırlamıyorsam bu yöntemde operatör ile ilgili birkaç ayar yapmak gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 3g kapsama alaninda degilse acayip yavas olur soyleyeyim. ayrica genede baglanmak istersen mutlaka ama mutlaka internet paketi al, yoksa aci aci girer fatura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 hazır topiğini bulmuşken bende sorayım. bende abone oldum falan 3g'ye ama girince kontör gidiyor. lan öle şey mi olur niye abone oldum o zaman anlamoyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Aylık, haftalık falan herhangi bir internet paketi aldın mı peki? 3g'ye abone olmak yalnızca hattınızın 3g şebekesi üzerinde de çalışmasını sağlıyor. Yani 3g teknolojisini kullanmak istiyorum falan diyorsunuz. İnternete girdiğinizde sömürülmemek için muhakkak ayrıca internet pakedi satın almak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Turkcellde aylik 100mb 12TL idi,biyere aylik yazip mesaj atiyosun oliy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Ayrıca tüm operatörlerin sakındığı tüketiciyi açıkça bilgilendirme işini ben yapmaya çalışayım: her ay otomatik olarak güncellenmeye de devam ediyor; kontörlü hat kullanıyorsanız ve kontörünüz yoksa tekrar kontör yüklediğinizde güncelleniyor. Galiba iptal ettiğinizde ay sonuna kadar internet pakedi devam ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar