Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cep telefonu ile Bilgisayardan internete girmek

Friedman

Öne çıkan mesajlar

Samsung telefonların programını bilmiyorum, ancak nokia için kullanmışlığım var da diğer programın da bir yerlerinde vardır internete bağlanma seçeneği elbet diye ümit ediyorum. Biraz kurcala programı, mutlaka çıkar ya... Asli fonsiyonlardan birisi telefonu bilgisayara modem olarak bağlamak.

Onun dışında internet paketi almak muhakkak ki lazım ki internete gireceğiz derken trcell de bize girmesin.

Bluetooth ile telefonu windows'a bağladığınız zaman başka herhangi aracı programa gerek kalmadan da sağ alt köşede duran bluetooth sembolüne tıklayarak internete bağlanma seçeneği mevcut. Ancak yanlış hatırlamıyorsam bu yöntemde operatör ile ilgili birkaç ayar yapmak gerekiyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Aylık, haftalık falan herhangi bir internet paketi aldın mı peki?

3g'ye abone olmak yalnızca hattınızın 3g şebekesi üzerinde de çalışmasını sağlıyor. Yani 3g teknolojisini kullanmak istiyorum falan diyorsunuz. İnternete girdiğinizde sömürülmemek için muhakkak ayrıca internet pakedi satın almak gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca tüm operatörlerin sakındığı tüketiciyi açıkça bilgilendirme işini ben yapmaya çalışayım: her ay otomatik olarak güncellenmeye de devam ediyor; kontörlü hat kullanıyorsanız ve kontörünüz yoksa tekrar kontör yüklediğinizde güncelleniyor.

Galiba iptal ettiğinizde ay sonuna kadar internet pakedi devam ediyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...