Nyrio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bu ne len boyle, hormonlu pirana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Yani mürene benzemiyor mürenin ağız kızmı buna göre daha küçülüyor. Tabi mürenin ağzı küçük demiyorum yani bi kolunuzu uzatın kapar valla şerefsiz. Birde müren bayaa uzun daha güzel gözüküyor. Yani denizde müren görsem(ki görüyorum) pek tırsmam ama bunu görsem bir daha girmem.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 sage denizde müren görsen tırsmazsın??? nerde gördün ege taraflarında baya war da nası tırsmadın kol kopartabildiğini biliyosan? elinde zıpkın mı wardı? haywanın zıpkın yedikten sonra bile canla başla saldırmaya dewam ettiğini bilmiyosun sanırım?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 denizden babam çıksa yerim. hehe babayı yersin işte böle..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 denizin buz gibi sularından cıkar gelır valla şahin k. abimiz =)[signature][hline]Doğruların Kaderidir Bu Yanlızlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ay bayıldım ben bu yaratığa çok sevimli dişleri falan[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 oh my god![signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: -MrBomb-, 12 Ağustos 2004 01:36 tarihinde demiş ki: peki şahin k çıksa? denizin buz gibi sularından gelse mesela? o istisna hoca kaçarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Apache, 11 Ağustos 2004 15:14 tarihinde demiş ki: bunun birde kafasından bir uzantıyla ucunda ışık olan varyasyonu var allah karşılaştırmasın iüğrenc bırsey hey hey hey !! ben de biliyorum, finding nemo da var:) "good feeling's gone"[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] [Bu mesaj dory tarafından 14 Ağustos 2004 02:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness_dream Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ben şu en yukardaki kocamn çirkn yaratıgın neoldugunu bilyorum.adıneydiya gecenlerde biriyle bu sersem balık hakkında konusmustuk.korkmayın balııkmalık ama tehlikeli bi balık yanlız o.böhhh nefret bisey.tipsiz şey.[signature][hline]darkness_dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ışıklı mışıklı thermaltke kasa gibim, ışıklı mışıklı balık muha[signature][hline] [Bu mesaj Bugarea tarafından 14 Ağustos 2004 09:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar