Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Bu parfüm - deodorantı arıyorum ama bulamıyorum ya. fiyat / performans olarak çogzeldi :) Migrosta falan yok sanırım. bulamadım. carrefourda da görmemiştim. dert oldu durup dururken dsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 ahah bunu bizim askeri kantinde satarlardı 35 liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 tamam konu kapanabilir. asdsad ya bilen yok mu? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 ya tamam, itiraf ediyorum alis in çeynsçi adam benden sonra o asansöre bindi. Türk halkı olarak kendimi geliştiriyorum en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar