nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Aradım biraz ama bu tarz bir konu göremedim, açayım dedim o yüzden. Stumbleupon'u google chrome'da kullanabiliyor muyuz? Bazı kişilerin bireysel olarak hazırladıkları toolbarlar varmış sanırım ama pek de iyi çalışmıyormuş. Kullanan falan varsa söyleyebilirse güzel olur zira chrome'a geçmeyi düşünüyorum ama stumble harikası olmadan da edemem sanırım. Hani chrome normal kullan, stumble yapmak istersen ff aç da denebilir de hız vs. açısından sanırım attan inip eşeğe binmek olur bu, o da koyar =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 https://chrome.google.com/extensions/detail/kcahibnffhnnjcedflmchmokndkjnhpg?hl=en ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Heh şimdi buldum ben de zaten varmış ama pek iyi diyorlar ff'deki haline göre. Kullanan varsa patilere daha çok güvenirim, yorum yazarsanız çok mutlu olurum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar