BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Şimdi ben mesela dede yadigarı o eski makinalerdan biri ile foto çeksem, fotoğraflar şu zamanki filmli makineler gibi mi çeker yoksa fotoların renkleri hafif bozuk mu çıkar? ona göre bir girişim içine girecem de merak ettim bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 O taktığın film ile alakalıdır. Sonuçta foto makinası bir delikten ışığı alıp onu filme aktarıyor en basit mantıkla. http://www.photosig.com/go/photos/browsecategories?typeId=6 Bu siteden hangi makina ile çekeceksen arat, sonuçlara bak. Hemen hemen her makina ve lens ile çekilmiş fotoğraf örneklerine ulaşabilirsin buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 ya evet filmle alakalı ama bazen makine saçmalatadabiliyor ya ondan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 beyler dede var tıklamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar