abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Tek beğendiğim marshall tonu srv ninkidir arkadaş. Çok güzel hırlıyo ama o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 benim grup kurma vs amacım yok, olsa da denemem zaten. Tek istediğim beni rahatlatacak bir aktivite, o da sanırım gitar çalmak... Şimdilik iyi bir amfi almak istiyorum, sanırım en çok tercih edilen Marshall? Mesela ben de olan Hiwatt diye bir şey, epey küçük mini mini ve dandik gözüküyor. :) sözlükte birkaç yorum okudum bu amfi ile ilgili, övmüşler, yoksa iyi mi? 12 watt ben de olan ve volume, bass ve treble ayarı var üstünde, o kadar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 walloftext dikkat Amfi derken amfi var, amfi var tabi, fiyat menziline gore degisir, 400 liradan baslayan lambali amplifikatorler de var, tabi vintage rock muzikten oteye gecemiyor genellikle tek basina, gerci ekmek'in kullandigi valbee var yurt odasinda falan onunla caliyor adam, gayet memnundu sanirim. Hiwatt'in dusuk vasat bir modeli vardir sende, normalde Hiwatt'in yuksek kaliteli amplifikatorlerini Rush'tan Alex Lifeson, John Lennon, David Gilmour, Robert Fripp, Eric Clapton, Hendrix, Jimmy Page falan birsuru adam kullanir/kullanmistir. Marshall tercih ediliyor diye birsey yok, bizim Turkiye'de insanlarin kafasinda hep bir ''Marshall abi, Marshallah abi'' diye bir olgu oldugundan kaynaklaniyor, yoksa ust seviye bir Marshall elime gecmedikce silah zoruyla bile Marshall kullandiramazlar bana mesela, zerre sevmem Marshall'in o tiz british tonunu sahsen. Eko'nun dedigi gibi SRV'nin tonu bayagi iyidir, ammavelakin onun kullandigi Marshall da orjinal degildi, allahina kadar modifiye edilmis idi, vefat etmese Soldano'ya gececekti zaten kendisi. Butce belirtirsen daha net bi sekilde yardimci olabiliriz aslinda, ikinci el piyasasindan da alma konusunda hic cekinme, hicbirimizin maddi durumu yetemeyecegi kalitede seyler bile bulunuyor, distributorunden alacagina gidip iyice incigine cincigina kadar deneyip (ya da bilen bir arkadasin ile gidip) alabilirsin, benim gitarim da amfim de ikinci el su an mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 şimdi, elimdeki gitarı üstte belirttim öncelikle, bilen var mıdır bilmiyorum, ama sanırım benim için yeterli bu gitar şu an. Benim sizden istediğim bu gitardan çıkan sesleri biraz daha iyi bir hale getirebilmek, mesela ufak sololar deniyorum tonlar hoşuma gitmiyor, onu daha iyi hale getirebilmek için artık ne yapmam gerekiyorsa onu yapmak istiyorum. 300 milyona kadar çıkabililirim, daha fazlasını harcamaktan korkuyorum, çünkü bir şey bilmeden büyük bir harcama yapıp parayı da çar çur etmek istemiyorum, ancak işte almam gereken şey daha iyi bir amfi mi onu bilmiyorum, benim amfinin fiyatı çok ucuzdu hatırladığım kadarıyla, acaba gitarı da kapıp direk trio'ya falan mı gitsem, yardımcı olurlar sanırım, belki gitara uygun bir ekipman yaparlar, tabi kazıklanmazsam? :) Mesela gerçekten fark ettirecek bir şey olacaksa 500 600 milyonda verebilirim, ama işte bunun için emin olmam lazım, gitarı da götürmem lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Simdilik biraz mesgulum, aksama dogru gayet detayli birseyler yazabilirim. MH50 yakin bir arkadasimda var, kendisi su an ses karti + cubase + amplitube kullanarak gayet guzel tonlar alabiliyor, hele senin seviyen icin gayet de yeterli oldugunu dusunuyorum, en azindan Cort X1 X2 gibi illet seylerden daha iyidir kesinlikle soyleyeyim. Muzik dukkanina gidip tavsiye istemek genellikle sakat bir durum, ben bile ilk gitara basladigimda yanimda bilen biriyle gitmistim, zira adamlar 30 wattlik transistorlu 300 liralik Marshall MG30DFX'i yeni baslayacak bir cocugun tekine ''DAVE MUSTAINE KULLANIYOR BUNU LOLOLO'' diye satiyorlardi. (Zuhal muzik bu arada, uzak durmani tavsiye ederim.) Ikinci elden bir Roland Cube30x olabilir mesela, yeni baslayanlara falan cok tavsiye edilir, sifir fiyati gereksiz fuhus ama, 500 lira gibi komik abarti bir fiyattan satiyorlar. Dedigim gibi, aksam gelince piyasayi bir kolacan eder, linkler falan atar altina yazarim aciklamalarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Gerçekten çok iyi olur, şimdiden teşekkür ederim. Ben de gitarımdan memnunum, bu şekilde devam etsem dahi çok sorun olmaz, ama daha iyi bir hale getirirsem hazır şu an biraz imkanım varken belki daha çok zevk alabilirim bu işten, dediğim gibi grup kurma vs amacım, arzum yok, o yüzden pro bir şeyler aramıyorum, sadece daha iyi tonlar yakalamak istiyorum, bu da beni biraz daha iştahlandıracaktır. Tekrar teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 neyse ekmek talihsiz ac/dc açıklamasından sonra yaptığı srv açıklamasıyla bi nebze toparladı, hafiften dinlemeye başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 srv'ye kotu dese bile dinlerim np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 amfi dediğin bugili bugulu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ii kötü bi pc + guitar rig 4 + asio4all + guitar jak icin uygun giris cıkıslar vs. + iyi bi kulaklık = baslangıc icin baya iyi. ii bi ses kartına bile gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 abvblizzard said: Banane ya ac/dc den bütün şarkıları aynı adamların. Kullanmamak onların ayıbı. wat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 breedan yalniz onboardlar kurtarmiyor ya asio olsa da. yani tek telden calinca hadi neyse de akor basayim dedin mi sapitiyor ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 http://www.hepsiburada.com/Liste/line6-spider-iv-15w-elektro-gitar-amfisi/productDetails.aspx?categoryid=412477&productid=musicline604 al gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 yakisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 senko said: abvblizzard said: Banane ya ac/dc den bütün şarkıları aynı adamların. Kullanmamak onların ayıbı. wat! Öyle valla kusura bakmayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ben de bir mutlak amatör olarak, guitar rig 3-4 ü tavsiye ediyorum. zaten çok kalite tonlar için ev ortamı zor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Attenuator kullanirsan degil, ha maddi olarak yuksek harcama gerekebiliyor orasi ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 guitar rig dediğiniz şey sanırım bir yazılım? Yazılımsa nasıl alınıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 parayla? son versiyonunda footswichte veriyorlardi hatta, cat cat degistirebliyorsun ayaginla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Ya da almiyorsun iste, de iste'de kalir korax tokatlar yoksa beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 elektro gitar ile ilgili sorularım: bu alttaki düğmeler ne işe yarıyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ıbanez 10 g adında bir amfi aldım, internette araştırdığıma göre yeni başlayanlar için iyiymiş sanırım, benim eski amfiden iyi olduğu da bir gerçek ama distortion da ayarları neye göre yapacağımı bilmiyorum, geçen ilk aldımda güzel bir ton yakalamıştım ama o da şansına, onu da hatırlamıyorum. Gain bass middle treble fonksiyonlarını nasıl bir düzen içine oturtmalı mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 gain full bass 5-6 middle 0 treble 5-6 metalika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 amfinin ortasında middle da 0 yazıyor oraya mı getireyim yoksa en asagı kadar mı indireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bende rakam yok. en aşşa indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar