Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Oyunlarım Çıktı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence ikisi de çok güzel olmuş.. 1. si biyerlerden çağrıştırıyo ama çıkaramadım. Tebrikler[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
Mesaj tarihi:
said:
orc_lord, 12 Ağustos 2004 04:21 tarihinde demiş ki:
acaba oyun yapmak nasıl bir duygu.. :-?

bende hep merak etmişimdir.
bil. de oyun yazmanın nasıl olduğunu :horace:[signature][hline]Yaşasın zalimler için cehennem...
İntikam soğuk yenildiğinde güzeldir
Mesaj tarihi:
biseyi kendin yaptiysn o dunyann en guzel seyidir...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
said:
The_Delucian, 12 Ağustos 2004 00:57 tarihinde demiş ki:
o zamanlar bu kadar visual developerler directx ler opengl ler vede gelişkin lib lerde yoktu ...
ama b.k atmayalım bencede fena degıl ama ucaklar sankı random dalıyolar mekana , oyuncu her ucagı patlatabılmek ıster bellı sıralar bellı formasyonlar ıster oyunu cok severse bunları ezberler falan o acıdan hafıf dagınık geldı ...
ama genel olarak şık ve guzel ,takdır ettım ...

neyle yazdınız ?

hakkaten neyle yadiniz? :)
Mesaj tarihi:
Tamam beş yıl bekleyin ben bi cartıartı (artı tuşum basmıyo lol) öğreniyim yapalım. :)

Heç olmadı harita tasarımı dialog falan hazırlayabilirim. İngilizce lazımsa ben varım. Çok yetenekliyim. Tutamazsınız beni.[signature][hline]Himiney...
Mesaj tarihi:
host mu patlak yoksa başka birşey mi var? oyunları çekemiyorum da..[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki:
Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı.
Mesaj tarihi:
bende[signature][hline][spo=sikayet] Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler.[/spo]
Mesaj tarihi:
Castle Battle(Yeni)
1945:Final Fronts(Yeni)
bu oyunlar buglar nedeniyle bakımda.diğerleri çalışıyor.[signature][hline] Ekibimiz Team 18 Tarafından Hazırlanmış Oyunlar:

1945:Final Fronts ve Castle Battle buglar ve türkçeleştirme çalışmalırı dolayısıyla bakımda.
Pojo(Yeni)
Uzay-T36
sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna.
Mesaj tarihi:
tebrikler _mojo_
pojo'yu sevdim,ama kendi kendine oynama moduda olsa daha iyi olur.

birde sanıyorum pojo için network ile mutliplayer çalışmalarınız var onları en kısa zamanda tamamlamanızı dilerim.
2.....
google'da "Warblade"'i aratın size Uzay-Txx ile ilgili fikir verebilir

[signature][hline]www.asmworm.com

[Bu mesaj Criminal2 tarafından 14 Ağustos 2004 01:19 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...