Qui Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Tebrik ederim çabandan ötürü, devamını getirmeni diliyorum :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 diğerleri değil![signature][hline]Team 18 Tarafından Hazırlanmış Oyunlar: Castle Battle(Yeni) 1945:Final Fronts(Yeni) Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bence ikisi de çok güzel olmuş.. 1. si biyerlerden çağrıştırıyo ama çıkaramadım. Tebrikler[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 diablodan olmasın :)?[signature][hline]Team 18 Tarafından Hazırlanmış Oyunlar: Castle Battle(Yeni) 1945:Final Fronts(Yeni) Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deccale Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 tebrik ederim guzel olmus oyunlar devamını dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 tebrikler ama bişi anlamadım nie ingilizce[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 dediğim gibi yabancı sitelerede yolladık o açıdan.şimdi türkçeleştireceğiz oyunu en kısa zamanda.[signature][hline]Team 18 Tarafından Hazırlanmış Oyunlar: Castle Battle(Yeni) 1945:Final Fronts(Yeni) Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coskun_t Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: orc_lord, 12 Ağustos 2004 04:21 tarihinde demiş ki: acaba oyun yapmak nasıl bir duygu.. :-? bende hep merak etmişimdir. bil. de oyun yazmanın nasıl olduğunu :horace:[signature][hline]Yaşasın zalimler için cehennem... İntikam soğuk yenildiğinde güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 oyunu yapıp bitirdek sonra oynarken çok güzel bir duygu hissediyorsun fakat yaparken biraz öflüyorsun,pöflüyorsun :).herşeye rağmen güzel bir duygu ama.[signature][hline]Team 18 Tarafından Hazırlanmış Oyunlar: Castle Battle(Yeni) 1945:Final Fronts(Yeni) Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 biseyi kendin yaptiysn o dunyann en guzel seyidir...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bekleyin yakında sessiz sedasız sürdürdüğüm 2d winning'im geliyo :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: The_Delucian, 12 Ağustos 2004 00:57 tarihinde demiş ki: o zamanlar bu kadar visual developerler directx ler opengl ler vede gelişkin lib lerde yoktu ... ama b.k atmayalım bencede fena degıl ama ucaklar sankı random dalıyolar mekana , oyuncu her ucagı patlatabılmek ıster bellı sıralar bellı formasyonlar ıster oyunu cok severse bunları ezberler falan o acıdan hafıf dagınık geldı ... ama genel olarak şık ve guzel ,takdır ettım ... neyle yazdınız ? hakkaten neyle yadiniz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Böle grafikler yapabilcek biri varsa beraber çalışak opengl ile yapak böle oyun. Ben çok ciddiyim[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Visual Basic.[signature][hline]Team 18 Tarafından Hazırlanmış Oyunlar: Castle Battle(Yeni) 1945:Final Fronts(Yeni) Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 C++/Opengl ile yapak böle bi oyun ben çok ciddiyim valla basit absit oyunlar öle abartı bişi diil[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 valla çok güzel olmuş 1945 yeni oyunlar bekliyoruz (:[signature][hline]In flames we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Tamam beş yıl bekleyin ben bi cartıartı (artı tuşum basmıyo lol) öğreniyim yapalım. :) Heç olmadı harita tasarımı dialog falan hazırlayabilirim. İngilizce lazımsa ben varım. Çok yetenekliyim. Tutamazsınız beni.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 yeni oyun geldi bile! Pojo İyi Oyunlar :)![signature][hline]Team 18 Tarafından Hazırlanmış Oyunlar: Castle Battle(Yeni) 1945:Final Fronts(Yeni) Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. [Bu mesaj _mojo_ tarafından 13 Ağustos 2004 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Oha adamdai üretkenliğe bak. Takdir ettim. Gıpta ettim. al bide nazar ettim. :)[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 yapacak birşey yok bende oturup bütün gün bunlarla uğraşıyorum :).ama bu oyun o kadar güzel olmadı.can sıkıntısından yaptım bu oyunu :).[signature][hline]Team 18 Tarafından Hazırlanmış Oyunlar: Pojo(Yeni) Castle Battle(Yeni) 1945:Final Fronts(Yeni) Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 host mu patlak yoksa başka birşey mi var? oyunları çekemiyorum da..[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bende[signature][hline][spo=sikayet] Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 başka topicde sölemişti çekilmeyenlerde bug bulmuş we türkçeleştiriomuş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Castle Battle(Yeni) 1945:Final Fronts(Yeni) bu oyunlar buglar nedeniyle bakımda.diğerleri çalışıyor.[signature][hline] Ekibimiz Team 18 Tarafından Hazırlanmış Oyunlar: 1945:Final Fronts ve Castle Battle buglar ve türkçeleştirme çalışmalırı dolayısıyla bakımda. Pojo(Yeni) Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 tebrikler _mojo_ pojo'yu sevdim,ama kendi kendine oynama moduda olsa daha iyi olur. birde sanıyorum pojo için network ile mutliplayer çalışmalarınız var onları en kısa zamanda tamamlamanızı dilerim. 2..... google'da "Warblade"'i aratın size Uzay-Txx ile ilgili fikir verebilir [signature][hline]www.asmworm.com [Bu mesaj Criminal2 tarafından 14 Ağustos 2004 01:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar