Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 selamlar, noob sorusu geliyor. staj yaptığım yerde bi databaseden alınan bilgilerin kaydedilmesi lazım. http://www.ilkadimbasvuru.com/ilkadim/ şöyle bişey bilgiler de. excel istenmiyor, çok karışıklık çıkarıyormuş. treepad falan önerdim ama o da fazla istenmedi. şöyle anlatmaya çalışayım. programı açtığınızda önünüze o okul isimleri geliyor sadece, liste halinde. bi okulun ismine tıklandığı zaman bi pencerede veya başka bişeyde okula ait girilen diğer bilgiler çıkıyor. yani yan yana sütunlar yerine, toplu bişey. bunun gibi olacakmış. umarım anlatabildim sdfs.
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 olm up lan, lazım bak
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 kücük bir program yazacaksin kendine. bide to-do server yaparsin ufaktan herseyi otomatik günceller.
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Chastise said: selamlar, noob sorusu geliyor.
Öne çıkan mesajlar