Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teknik : Tırnak Yeme Alışkanlığı...

Sorj

Öne çıkan mesajlar

said:
Erutan, 13 Ağustos 2004 12:28 tarihinde demiş ki:
yazamıyorum

bildigim işe yarar bir kaç yöntem vardı ama şu kısımdan sonra vazgeçtim :D[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki:
fasıldan geldım
kafamda darbuka sesi var hala
gecmıyo
Sosyal ağlarda paylaş

uzun tırnak ne biliyim cok garip geliyor bana onlarıda yerim ben :) zaten tırnaklarımın hepsi ufacıcık popeye i bekliyorum :)

saolun bu arada yardımlarınız icin :)[signature][hline]-hebele hebe hebe?
hebee bebehebehebe..
hebe be be?
-bee beee behebehebee.
hee hassie
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_-Sturm-_, 13 Ağustos 2004 12:49 tarihinde demiş ki:
Bantlaman

bant işte en güzel yöntem

gerçi kulak kiri ve ojeyi yiyen biri bantıda yer ya o yüzden ne derece etkili olur bilemicem :)

hem parmagında bant varken klavyeyi zor kullanırsın :D[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki:
fasıldan geldım
kafamda darbuka sesi var hala
gecmıyo
Sosyal ağlarda paylaş

OSS senesi olduğundan sınavlarda geçen sene bayağı bi yemiştim ama sonra geçti bende. En iyisi yemiycem diye kendini zorlamak hede süreyim taktikleri çok da işe yaramıyo, en azından bende tırnaklar sınawlardan sonra yokoluyolardı daha farkedemeden. Sınavlara hiç stresli girmem ama nedense sayelerinde tırnak makası kullanamadım koca bi sene. Ne zaman kendini bu konuda kontrol edebilirsen o zaman bu durum biter.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

cok kolay eldiven tak ellerine sole ince bisey yemek istesende kumasi yersn uehuauhahu bnmde vardi tirnak yeme olayi basta sadce tirnaii isiroyurdum gecirek icin koparmiordum yani sonra hic bisey yapmamaya basladm gitti bitti=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Lol[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

İrade ya iradesissen birsey diyemeecegim oje diyecektim hamburger demissin. Bak 2 gunde 4 tane insan la tnısıtm 2 si kız ve hayatımı yurutmeye basladım. Sende yeme de kendine yeter de baska caresi yok veya yiyosa popon elini atese tut bakalım nasıl oluyo o zaman yemeye calıs
Sosyal ağlarda paylaş

Ya onun için ilaçlar war oje gibi suruosun biraz parlıo ama yemeye çalıştın mı azına irenç bi tat gelio bi sure sonra tırnak yemiosun ben deli gibi tırnak yiodum simdi bıraktım yemiorum sadece cok stres oldugumda yiorum bence kullan ilacı

[Bu mesaj bravecik tarafından 14 Ağustos 2004 00:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

natural diyorsunda kolay değil bugun mesela delirdim ve sadece serce parmağımdan bi gıdım alabildim başka hiçbiryerden koparmadım

bu azimle gidersem yolum iyi gibi görünüyor :)

ayrıca en kısa zamanda parmakalrımın resmini cekip yollarım görürsünüz ne durumda diye :([signature][hline]-hebele hebe hebe?
hebee bebehebehebe..
hebe be be?
-bee beee behebehebee.
hee hassie
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...