Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Arkadaslar C1 e uyumlu L2.ini yi nereden bulabiliriz?[signature][hline]Burningred LvL 50 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 35 Artisan - Bartz[b] [b]Electron LvL 37 Scout - Bartz [b] [b]RAKI LvL 20 Scavanger - Bartz icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 full check yaparsan zaten kendi kendine düzelcektir . (tabii eğer npc name için soruyorsan )[signature][hline]The AmokRunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 duzelmemis halini ariyoarkadas kanimca:) sole levellari falan yazanindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 forumlarda var linki guru koymuştu ararsan bulursun l2 bolumunde olcakti[signature][hline]Ben : pdef 724 Karik(68) : gave you 754 damage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 isteyen olursa geçen zoom patch'iyle refresh rate fixini yapmıştım... bana da npc_name lazım. geçen bayağı bi uğraştım onla, prelude'deki dosyayı c1'e uyarladım falan ama lvl ve * işareti çıkmamaya devam ediyodu.. yapan varsa gönderebilir mi?[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Superzoom, npc name ve windowed mode için C1 'e uygun patch file larını buradan indirebilirsiniz.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 link yalan olmuş[signature][hline]Ben : pdef 724 Karik(68) : gave you 754 damage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Yok ben cektim su an icin calisior[signature][hline]Burningred LvL 50 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 35 Artisan - Bartz[b] [b]Electron LvL 37 Scout - Bartz [b] [b]RAKI LvL 20 Scavanger - Bartz icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bu arada benden hatırlatma gmler clientlara mudahale edebiliyor yani ini fileları kontrol edebiliyor yaklasık 20 kisilik bir grup kullandıkları mesh ler yuzunden banlanmisti zamanında yine topluca zoomdan banlanen bir grup vardı ha botları ellemeyen harrasmenta karısmayan bir staff tutup bunlarla ugrasırmı herkesi kontrol edermi bilemem ama şans ya bu bahtsız deve misalı sonra basınıza gelirse ,ha sen kullanıyomusun derseniz evet kullanıyorum :) :)[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 baska bir yontem yok ne yapalim hic yokdan gece yatarken SS yapabilioruz[signature][hline]Burningred LvL 50 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 35 Artisan - Bartz[b] [b]Electron LvL 37 Scout - Bartz [b] [b]RAKI LvL 20 Scavanger - Bartz icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Osiris_Quidam, 11 Ağustos 2004 00:56 tarihinde demiş ki: baska bir yontem yok ne yapalim hic yokdan gece yatarken SS yapabilioruz Ss nasil yapilyor? Karli bi ismi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 eh yane fena deil tanede 1 ile 1.5 adena kazaniorsun[signature][hline]Burningred LvL 50 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 35 Artisan - Bartz[b] [b]Electron LvL 37 Scout - Bartz [b] [b]RAKI LvL 30 Scavanger - Bartz icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar