Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

L2.ini

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar C1 e uyumlu L2.ini yi nereden bulabiliriz?[signature][hline]Burningred LvL 50 Abyss Walker - Bartz
[b]YARMAGUL LvL 35 Artisan - Bartz[b]
[b]Electron LvL 37 Scout - Bartz
[b]
[b]RAKI LvL 20 Scavanger - Bartz
Mesaj tarihi:
isteyen olursa geçen zoom patch'iyle refresh rate fixini yapmıştım...

bana da npc_name lazım. geçen bayağı bi uğraştım onla, prelude'deki dosyayı c1'e uyarladım falan ama lvl ve * işareti çıkmamaya devam ediyodu.. yapan varsa gönderebilir mi?[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
Mesaj tarihi:
Superzoom, npc name ve windowed mode için C1 'e uygun patch file larını buradan indirebilirsiniz.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
?
Mesaj tarihi:
Yok ben cektim su an icin calisior[signature][hline]Burningred LvL 50 Abyss Walker - Bartz
[b]
Mesaj tarihi:
bu arada benden hatırlatma gmler clientlara mudahale edebiliyor yani ini fileları kontrol edebiliyor yaklasık 20 kisilik bir grup kullandıkları mesh ler yuzunden banlanmisti zamanında yine topluca zoomdan banlanen bir grup vardı ha botları ellemeyen harrasmenta karısmayan bir staff tutup bunlarla ugrasırmı herkesi kontrol edermi bilemem ama şans ya bu bahtsız deve misalı sonra basınıza gelirse ,ha sen kullanıyomusun derseniz evet kullanıyorum :) :)[signature][hline]icq:140353
Mesaj tarihi:
baska bir yontem yok ne yapalim hic yokdan gece yatarken SS yapabilioruz[signature][hline]Burningred LvL 50 Abyss Walker - Bartz
[b]
Mesaj tarihi:
said:
Osiris_Quidam, 11 Ağustos 2004 00:56 tarihinde demiş ki:
baska bir yontem yok ne yapalim hic yokdan gece yatarken SS yapabilioruz

Ss nasil yapilyor? Karli bi ismi?
Mesaj tarihi:
eh yane fena deil tanede 1 ile 1.5 adena kazaniorsun[signature][hline]Burningred LvL 50 Abyss Walker - Bartz
[b]
[b]RAKI LvL 30 Scavanger - Bartz
  • Yeni Oluştur...