Theo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 23 nisan gunu hürriyet gazetesinin eklerinden biri olan 23Nisan Hürriyet Çocukta suan adini hatırlayamadıgım 8 yasında ankaralı bir kızın Atatürk'ten Bush'a mektup adlı bir yazısı vardi bunu bulabilecek olanların okumasını istiyorum bulamayacaklar icin anlatılan kısaca: Sayın bush ben 83 yıl once ülkeme barısı ve özgür iradeyi getirdim ve bu gunu tüm dunya cocuklarının bir araya gelip dostluklarını gelistirip kutlaması icin bayram ilan ettim ... Din, dil, ırk ayrımı yapmadan tüm cocukları bir araya getirip barıs tohumları attım ama ya siz barıstan soz edip ırak'ta hic sucu gunahı olmayan cocukları oldurdunuz ve adınızı tarıhe katil olarak yazdırdınız. Belki bombaları aldıgınız paraları, savas ekomonisi diye ayırdıgınız bütceyi dünya cocuklarının gelisimi icin harcarsanız isminizin basındaki katil yavas yavas unutulur bakarsınız belki cocuklar beni sevdikleri kadar sizide sever ... bu mektup ingilizceye tercume edilip beyaz saraya da yollanmıstır... bilginize[hline]
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 bush un da çok umrundaydı[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Ataturk'un boyle seylere alet edilmesini taswip etmiorum sahsen
Theo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: HellHound, 27 April 2003 01:23 tarihinde demiş ki: Ataturk'un boyle seylere alet edilmesini taswip etmiorum sahsen neden simdi bunun neresi ters onu anlamadim Bush'un yaptıgı yanlış degilmi bunu yazanda iyi bir ornek olarak Atatürk'ü vererek eleştiride bulunmuş
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ataturk'un agzindan yazilmasi kanimca cok yanlis o yuzden
Theo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ama bunlardan hangisi Atatürk'e yakışmıyor yapılan bir yanlışı belirtmekmi yakışmıyor!!! ha?[hline]
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Eminim ne kadar Busht um diyip kendini helak ediyordur şimdi
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Öylebir Bushtla muhattap etmek yakışmıyor
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 ATATÜRK'ün kemikleri zaten sızlıyor yeterince daha fazla sızlatmayalım..[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected]
Öne çıkan mesajlar