lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 mr clown benim yaptığım iş doğallığını kaybetmezz bence bu çok b.ktan olmuş palyaço 2 nası orcinal bi fikir dimi? bu resimlerde smudge tool ve fırça dışında hiç bir şey kullanılmamıştır.... manuel kesip manuel biçtim ... [Bu mesaj darkwingduck tarafından 12 Ağustos 2004 16:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 hos olmuslarda ben seyi anamiyorum: "bu resimlerde sadece art brush ve burn kullandim baska bisey kullanmadim!" ya photoshop o kadar ivir ziviri sana kullan diye veriyo daha az seyle daha cok is gibi bi zorunlulugunuz yokki neden kasiyosunuz ne oluyo sadece brcuh kullninca?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 photoshopu iyi kullanamıyorum hatta hiç kullanamıyorum paintten farklı olarak birtek smudge toolu biliyorum bide deişik fırçaları o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 lafim ona degil sakin yanlis anlama benim dedim "sadece iki tool kullandim o yuzden bole oldu ama iki tool kullandigm icin super sayilir diyenlere" Senin durum farkli aryica ilk resim gayet iyi tek sorun elamanin boynundaki kirmizi kisimlarin kumas gibi durmamasi biraz egilmeleri dogallik katardi.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 moktan olmuş dediğin planescape torment daki nameless one ı andırmış baya bi.[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Eheh. Pek sevemedim açıkçası. Yani demişsin gerçi şöyle yaptım böyle yaptım diye. Ama keşke daha çok uğraşsaymışsın böyle manuel yacağaına bir iki şey eklerdin. Ama ilgiyle izliyoruz... Dosyasını getirin arkadaşın...[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 tamam noktayı yakaladım tam photoşoptan sıkılmıştım (1 hafta bilem olmadı) hatta foto şopu sildim neyse devam edem bakiim nereye varcak sonu hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ....aman tanrım bitane daha biri bi parçayı kesip başya yere taşımanın biyolunu söylesin çabuk dellendim bannaklayana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 söylesenize yahu photoşop 6.0 kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 tamamda kesilmiş parmaklar gerçekten çok kötü bi örnek kesmesi çok kolay sonra clone tool la yapmışlar araları filan çok belli yani sevmedim berbat daha .ok atimmi :D[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 latife yapmayın efenim. keşilmiş parmağın kolay olduğunu bendenizde biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar