Alehandýro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 2 kişilik bu davetiyenin fiyatı 115tl dir. Elden veya kargo ile verebilirim. İstanbul'da oturuyorum. Biletix'te tek kişilik fiyat işlem bedeli ile 80 çıkıyor. Gidemiyorum bir eğitim atanmış üzerime. Tam da o güne. Fiyat çok uygun zararına satıyorum. Yeterki elimden çıksın. İzmir çeşme seaside'a birdaha cranberries gelmez ona göre =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alehandýro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Tek tek biletler aslında ayrı. 2kişilik yazdım da. elimde 2 tane davetiye olduğundan. Eğer tek isteyen olursa da tanesini 60dan satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alehandýro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 tanesi 50den bırakabilirim be şaka yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alehandýro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Yine davetiye kazandım metroFm den. Davetiyeler 4 oldu. Üzerinde isim yok hiç birşey yok. Tek tek kişilik davetiyeler. Gidesim olmasa da fiyatı duyduktan sonra gidim ya cuma gecesi çeşme seaside olsun derdim ya.. Yok mu izmirli??? 35vercem tanesini. Normalde bilet 80e geliyor. Yanmasın biletler. Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 davetiyeler kokanlara satılmayacaktır umarım.. kokladıktan sonra verilmeli davetiyeler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alehandýro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 siz kokmayan ve davetiye ihtiyacı olan tanıyorsanız onlara söyleyin satayım onlara. 30a kokmamasının hatrına =)) nasıl ?? Gerçekten yeterki elimden çıksın.. 30 ya.. Bir akşam çıkıp bi yerde 2 3 bira içip bi patetes söyleyince ödenen para. bu grup daha gelmez =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 oha abi cok uzak olmasam anında zıplardım su teklife :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alehandýro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-diger-her-sey-konser-aktivite-biletleri-izmir-cranberries-konserine-2-kisilik-davetiye-28348422/detay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 yarın yazıcam bidaha da alıcam sanırım 1yada 2 tane ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 sahne önü alacaktım. mallık bende param varken almadım. ama kesin gideceğim. son dakikaya dek hala ümidim var. eğer sahne önü bulamazsam talibim belki yarın alabilirim bu biletleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alehandýro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 sahibindene gittigidiyor a da koydum. Oralardan alın isterseniz. istanbulda oturmuyorsanız. Zaten benim bileti farkedeceksiniz diğer biletler 70 80 olduğu için :D Kullanıcı adım scorpio4252. Hem daha güvenilir ticaret olur bu sitelerden =) Bugün çekebilirseniz çekin çünkü bunun birde kargolanması var. İstanbulda oturuyorum. Yurt içi kargoya baktım. 1 iş gününde izmir yapıyormuş. Yani bugün veririm kargoya çarşamba alırsınız.hani uzar falan perşembe gelir sallantı olmasın. Cuma da konser zaten. mailime bakamam falan. ürünü çekmişssinizdir biran önce kargolanması gerekiyordur. Telefonumu yazayım. Dışarı çıkarken bugün biletler yanımda olur. Arar söylersiniz kargolarım dışarda. Hadi iyi eglenceler şimdiden. 05393128808 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 abi uzak derken yani bileti alamamak degil problem. yurtdısındayım konsere gidemem burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 izmirde olsam 2 tanesini de ben kapardım valla. 30 lira iyi fiyatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alehandýro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 çılgın bir alıcı 4 bileti birden çekti. gitti gidiyor değil artık gitti =)) İlgi gösterenlere teşekkürler. Umarım arayanlar başka bulabilirler. İyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar