fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 evet bugun bu monitoru aldım 250 milyon gibi bi fiyata adam çok iyidir dedi 17" flat bu arada ve gayet iyi goruntu flm sizce değmiş mi almama? bir diğer sorum da gittim gene 512 ram aldım ama 400 mhz aldım kingston bende de bi 512 daha vardı kingston 333 mhz ama adam çakışma olmaz dedi sadece 400 mhzyi 333 çalışır dedi doğru mudur şu an bi sorun yok gibi ama bi de size sorım dedim son bi soru daha demin arkadaşla tartışıyorduk bende p4 2.8 prescott işlemci var onda da p4 2.8 hp var bu diyorki bnm makina 512 ram ama senin 1024 ten daha hızlıdır diyor tamam hp'nin gücü ortada biliyorum ama bu kadar da fark olur mu sizce? ramim onun iki katı yani...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 çakışma olmayacağı, 400Mhz'yi 333 çalıştıracağı doğrudur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 kingston 333 u satip aldigin ramin aynisindan al 3 gun ugrasirsan olur.. kingston ram 333 ama 333 de durmaz 360 zorlarsan 400 e kadar o da cikar, cakisma olmaz sen default olarak ramleri 366 da calistirmayi dene kaldirirlar monitorde iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Infeqted, 13 Ağustos 2004 13:55 tarihinde demiş ki: kingston 333 u satip aldigin ramin aynisindan al 3 gun ugrasirsan olur.. kingston ram 333 ama 333 de durmaz 360 zorlarsan 400 e kadar o da cikar, cakisma olmaz sen default olarak ramleri 366 da calistirmayi dene kaldirirlar monitorde iyi bu kısmı anlamadım neyle 3 gün uğraşacam? ya hiç anlamam ram hızlarını ayarlamayı biri 33 diğeri 400 işte 333 u nası l366 çalıştırıcam ki?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bir de bu 33 le 400 arası çok buyuk fark yoktur heralde performans açısından yani oyle düşünüyorum arasında zaten 1-2 dolar fark var da ama şimdi bi tane daha alacak imkanım yoktu bugun çok para gitti yoksa 33 u verip bi 400 daha alırdım da işte parasal durum nu daha sonra 1-2 ay sorna yapabilirim belki... peşin aldım bi de herşeyi 410 420 milyon gitti yani içime de oturmadı değil...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bir de adam şey dedi bu monitor gerçek flat dedi diğerleri lg ler mesela içinde tup var flm dedi nedir bu doğru mudur var mı boyle bişi bu tup olayını bi yerde daha duymuştum ama yani onlar gerçek flat değil gibisinden bişi soyledi[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 fortinbras diyorumki elindeki kingston 512mb 333 rami satisa cikar donanimhaberde falan sat, sonra yeni aldigin ramin aynisindan bir tane daha al. 3 gune satmis almis olursun. eger yok ben satmam alinan mal elimden cikmaz dersen, diyorumki ikisinide 333 de calistiracagina 360-370 lerde calistir, cunku o kingston ram o kadar hizi kaldirabilir ve 333 ile 400 arasindaki fark islemcin p4c ise bayagi etkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 peki ram nasıl çalıştırılır 360 370 lerde onu da bir izaah etsen kolay bir işlem mi yoksa karışık mı ram e zarar verir mi çunku bilgisayar bazen 10 15 saat açık kalıyor star wars galaxies yani uzun sure kullanıyorum...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 fortinbras hic elleme sen rami satmaya calis aldigin ramden bir tane daha al, onu sat 15$ koy aldigindan al kusursuz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 fazla kasma ikisinide 333 çalıştır benim öyleler biri 400 biri 333 kasmadım 333 e aldım ikisde 333 ve 1 tane 512 400 mhz lik ramden daha iyi çalışıyo[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 tabiki daha iyi çalışması lazım 1 tane 400 mhzlikten sonuçta bir tanesi zaten 400 mhz :) yani çalışmasa saçma olurdu...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ınfeqted ya ben zaten şu an alamam artık bi iki hafta sonra belki alırım ama şu an zor neyse şimdilik iyi boyle zaten performans mutlu etti beni... konuyla alakasız bişi sorcam ama gene ekran kartıyla ilgili olabilir swgde dışardayken grafikler normal karakter detayları çok iyi indoor bi yere giricne karakter kalitesi düşüyor ama sadece karakter kalitesi galiba nedendir bu acaba oyuna mı bişi oldu anlamadım ki...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar