Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 geldim ankaradayim sıkıldım sabahın 08:15i askelik geyikleri falan filan varmis onlardan sıyrılmaya geldim 1-2 gun burdayim sonra amerikaya geri donucem :p olayi nedir buranin nereye gidiim naapiim bi fikir verin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 uyu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ya yapmayin simdi cuma cumartesiye kadar burda surunucem sonra istanbul neyse istanbul gene dolu yapilcak sey varda ankara o kadar bos bi ortammi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 oralarda akmerkez gibi 2 3 tane yer warmis, sabahtan aksama oralari gez :P yada en iyisi bi hatun bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bulamam :p okursa zaten bu topici patlarim buliim dersem :p neyse ben bi bakiniim ortaliga ankaradaki arkadaslari spamliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueIce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Gel beraber gezelim :) Bende Ankarada yaşıyorum ... 21 senedir yapıcak bissürü şey buldum valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 euhe artik 21 yılda bisseyler bulmussundur =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ya 2 gun sonucta ne kadar bunalabılırsın en kotu cıkar oturursun bı yerde pufur pufur[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ankarada super icilir abi . herkes istanbulde deniz var bogaza karsi soyle oooh diye dusunur ama oyle degil iste . havayla ilgili sanirim .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueIce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Haklısın ankarada iyi içiliyo ama birde eğlence mekanları saat yarım 1 dedimi kapanmasa daha güzel olucak neyse artık memur kenti diyip bunuda anlayışla karşılıyoruz napalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 yani biryer keşfettim selanik in kocatepe tarafında tenedos cafede ice brownie tatlının adı muthis orda yedim direk geldim evde kendime yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 git kızılayfa , bahçelide gez . Ben olsam gelmişke anıtkabre giderim . Ama bence de uyu yapacak bişi yok burda ( bu ayda :) )[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bahcelıyı gez,tunalıyı gez,armada da sinemaya git dukkanları gez,bılkentte bowling bilardo oyna.. yapacak bişey yok diyenler ya ankaradan diiller ya da pek dışarı cıkmıolar[signature][hline]Briq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ehu invulon ankaranin en guzel yani istanbula donus yoluymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ha efet sinemaya git . bence armada gezmenin bi zevki falan yok ama sinema olablir tai[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Armada çok boğuk bea. Çok sıkıcı geliyo. Sinemasının koltukları rahatsız. En iyisi sıkı bi arkınızı alıp ON da 11 seanslarına gitmek. tek kişi olunca açmıyolar. Ama iki kişi olunca salonu kapatmış gibi oluyo manyak oluyo. Bu arada bu arkadaşın işi bitince bu topici ankarada neler yapılabilir forever konseptine dönüştürelim derim ben.[signature][hline]Himiney... [Bu mesaj kiddo tarafından 13 Ağustos 2004 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 duyduğuma göre Ankara'da nargile İstanbul'dakinden daha ucuzmuş... üstelik tadı da fena değilmiş... (benden fikir alırsan olacağı bu)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 geldim gezadim istanbula gidiyorum ha aklima gelmisken ben turkiyedeki askerlk sistemine ***** neyse islerim bitti burda yarin sabah istanbul oh be yok abi ankara beni bozar ogrenmis oldum san fransiconun kiymetini anlio insan gelince buraya yada ne biliym antalya bile sufer ortam kiyaslayinca tum ankaralilara gecmis olsun diyorum[signature][hline]Level 214 Disquast Doc General of Black Dawn Syndicate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ankara dağ zaten be hehe:D *!kaçmaya başlar*[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 yok isin kotusu istanbuldan sonra geri gelcem gene bu dag bayira :p konsolosluk burda visa almak icin amerikaya gene surundurucekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 olurmu ya ankara güzel yerdir orda sakaryami ne öle bi yer vardi git o muhite böle barlari görürsün sira sira zati ama ortam ne kadar doludur bilemiyorum malum yaz millet tatildedir Bkz: öğrenci kenti diyede anlandirildiği için bende pazar günü gelcem ankaraya mangal partisine =)[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Kendercik, 13 Ağustos 2004 01:28 tarihinde demiş ki: duyduğuma göre Ankara'da nargile İstanbul'dakinden daha ucuzmuş... üstelik tadı da fena değilmiş... (benden fikir alırsan olacağı bu) evet pahalı dııl nargıle marmarıs de 10 mılyona ıctım bı oturdu o nargıle bana hala burnumdan duman bırakıorum.(neymiş turistik mekanmış..)[signature][hline]Briq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar