Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıkıldım!!!

Invulon

Öne çıkan mesajlar

Armada çok boğuk bea. Çok sıkıcı geliyo. Sinemasının koltukları rahatsız. En iyisi sıkı bi arkınızı alıp ON da 11 seanslarına gitmek. tek kişi olunca açmıyolar. Ama iki kişi olunca salonu kapatmış gibi oluyo manyak oluyo.

Bu arada bu arkadaşın işi bitince bu topici ankarada neler yapılabilir forever konseptine dönüştürelim derim ben.[signature][hline]Himiney...

[Bu mesaj kiddo tarafından 13 Ağustos 2004 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

geldim gezadim istanbula gidiyorum
ha aklima gelmisken ben turkiyedeki askerlk sistemine *****
neyse islerim bitti burda yarin sabah istanbul
oh be
yok abi ankara beni bozar ogrenmis oldum
san fransiconun kiymetini anlio insan gelince buraya yada ne biliym antalya bile sufer ortam kiyaslayinca
tum ankaralilara gecmis olsun diyorum[signature][hline]Level 214 Disquast Doc
General of Black Dawn Syndicate
Sosyal ağlarda paylaş

olurmu ya ankara güzel yerdir orda sakaryami ne öle bi yer vardi git o muhite böle barlari görürsün sira sira zati ama ortam ne kadar doludur bilemiyorum malum yaz millet tatildedir Bkz: öğrenci kenti diyede anlandirildiği için

bende pazar günü gelcem ankaraya mangal partisine =)[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kendercik, 13 Ağustos 2004 01:28 tarihinde demiş ki:
duyduğuma göre Ankara'da nargile İstanbul'dakinden daha ucuzmuş... üstelik tadı da fena değilmiş... (benden fikir alırsan olacağı bu)

evet pahalı dııl nargıle
marmarıs de 10 mılyona ıctım bı oturdu o nargıle bana hala burnumdan duman bırakıorum.(neymiş turistik mekanmış..)[signature][hline]Briq
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...