KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 bu telefonu bekleyen var mı ? haziran da gelecekti TR ye henüz ses soluk yok bir bilgiyede ulaşamadım.
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 us'de cıkan versiyonları cok guzel, ozellikle sprint'in epic 4g'si, ama cdma yalnızca iste :, gsm versiyonu yok...
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 evet sim kart ile çalışmıyor htc evo bu modeli bekliyorum bende haziranda piyasada dediler ama halen bir tık yok
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 korede 3 haftada 300000 adet satılmış. çok tutulmuş telefon.
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 cihaz süper olmasına süperde TR de yok işte bekliyorum sabırsızlıkla. http://www.letsgomobile.org/tr/ceptelefonu/2298/samsunggalaxys/ Marka / Model Marka Samsung Model Galaxy S Diğer model adı Samsung i9000 Form faktör Candybar Renk Black, Grey Şebeke GSM şebeke EDGE, GPRS, GSM, HSDPA (3G), HSUPA Servis 850, 900, 1800, 1900, 2100 Bağlantılar Bluetooth v3.0 with A2DP Kızılötesi Hayır Wi-Fi(WLAN) Evet USB MicroUSB v2.0 Faks / Veri Evet Ekran Ana ekran Super AMOLED capacitive touchscreen Renkli ekran 16.000.000 renkler Boyutlar 101.6 mm. Çözünürlük 480 x 800 piksel Dış ekran Hayır Bellek Dahili bellek 8GB/16GB Harici bellek 32GB Bellek Kartı yuvaları Evet Bellek kartı tipleri MicroSD, MicroSDHC Temel özellikler Pil Standard battery, Li-Ion 1500 mAh Bekleme süresi Bilinmiyor Konuşma süresi Bilinmiyor Arama Tireşim Evet Foto ID Evet Melodiler MP3, WAV Kamera Kamera Evet Megapiksel 5 megapiksel Maks. fotoğraf çözünürlüğü 2592x1944 piksel Dijital zum Hayır Optik zum Hayır Otomatik netleme Evet Flaş Evet Video kayıt Evet İkinci (dahili) kamera Evet Mesaj SMS Evet MMS Evet T9 metin girişi Evet E-posta Evet HTML tarayıcı Evet Multimedya FM radyo çalar Hayır Java desteği Evet Ses çalar AC3, eAAC, FLAC, MP3, WAV Video oynatma DivX, H263, H264, MP4, WMV Özellikler Melodi ekleme Evet Ajanda fonksiyonları Push Mail, IM, Organiser, Document viewer (Word, Excel, PowerPoint, PDF), Voice memo, Digital compass Görüntülü görüşme Hayır Diğer özellikler Android OS, v2.1 (Eclair), Google Search, Maps, Gmail, YouTube, Calendar, Google Talk, Picasa integration, Accelerometer sensor for auto-rotate, Proximity sensor for auto turn-off, Swipe text input, Speakerphone, 3.5mm audio jack, GPS, aGPS, Games Format Ağırlık 118 g. Boyutlar (Y x G x D) 122.4 x 64.2 x 9.9 mm.yok yazan bazı özellikler var yanlış yazılmış
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Kamera icin flash yok bu alette, nefisdir kendisi.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 kanuni, sen iş olarak body yapıp sonra tek elle telefonların kırılma dayanımını test ediyorsun değil mi?
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Kanuni said: Kamera icin flash yok bu alette, nefisdir kendisi. iphone da var mı ? sen kullanma ama gelip de demogoloji yapma adamı çileden çıkartıyorlar işine gelemeyen alete, oyuna, yazılanı oku ama yazma kardeşim ayar oluyorum böyle yazanalara. flashı yoksa almazsın sana aldiyen mi var git sen iphone al onda über flash var :D:D:D
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 samsung wave 8500 de flash da var.
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 KillerLord said: Kanuni said: Kamera icin flash yok bu alette, nefisdir kendisi. iphone da var mı ? sen kullanma ama gelip de demogoloji yapma adamı çileden çıkartıyorlar işine gelemeyen alete, oyuna, yazılanı oku ama yazma kardeşim ayar oluyorum böyle yazanalara. flashı yoksa almazsın sana aldiyen mi var git sen iphone al onda über flash var :D:D:D abicim safmisin , aletin flashi yok geri kalan herseyi nefis demek istedim nerden cikardin iphonu nerden cikardin gerisini, bu nasil basma kalip saldiri. bu alet en guzel aletlerden sadece flashi yok senin gonderdigin bilgide flash var denmis ona nazaran dedim flash yok, ne yazdigini bilmiyor sadece copy paste ediyorsan neden bu sekilde celalleniyorsun. ciddi anlamda super bir alet oldugunu sadece flashin yazdigi gibi olmadigini soyledim, bilenip gelme bir daha, bir baska postta bu alet icin super dedigimide okumalisin, iphone guzel dedim diye eleman sabit saldirmis yahu, ne diyeceksen iphone konusunda soyle bu konu seninde actigin gibi galaxy s.
Öne çıkan mesajlar