Quiternoob Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Merhaba, yeni mezun oldum ve 2 boyutlu, 3 boyutlu tasarım, animasyon gibi alanlarda kendimi geliştirmek istiyorum. Yurtdışında bir enstitü olsun başka birşey olsun tavsiye edebileceğiniz olanaklar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Grafiker dedigin bi cacik degildir de tasarimci dedigin icin firsatlar vardir illaki. Grafiker bildigin grafik programi kullanan niteliginde oluyor cunku. Tasarim yonunun gelismis olmasina ya da yeteneginin olmasina gerek olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Kastettiğim Grafik Tasarımdı zaten, gradik tasarım meznuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 grafiker, grafik tasarımcısı vs vs detaylara girmeye gerek yok, sorulan belli iste. tonla okul var hem amerikada, hem avrupada. üüü bi sürüler. hepsinin farklı uzmanlıkları nam saldığı alanlar, ulaşılabilirlikleri, ücretleri farklı. nasıl bisi düşünüyosun. cok genis bi konu cunkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 di said: Grafiker dedigin bi cacik degildir de tasarimci dedigin icin firsatlar vardir illaki. Grafiker bildigin grafik programi kullanan niteliginde oluyor cunku. Tasarim yonunun gelismis olmasina ya da yeteneginin olmasina gerek olmuyor. yanlis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Yanlissa yazin dogrusunu, dogrusu kalsin. @konu saybi; gidip grafikerim demeyesin diye yazdim. zira title onemli cogu yerde. kendini nasil gordugun de oyle sana is verecek kimse acisindan -olursa diye yaziyorum, okul icin degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ingilteredeki okulları incelemeni öneririm bundan 3-4 yıl önce benzer bir konu olmuştu sohbet sırasında grafik tasarımcı olanlar ingiltereyi tavsiye ediyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ingiltere iyi bi mekan. hem okulları iyi, hemde hub olarak merkezi, cok fazla seyin döndüğü bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 İngiltere'nin falan daha iyi olacağının farkındayım ama benim aslında mekan tavsiyesine ihtyiacım var. Google'dan araştırma yapmaya çalıştım ama pek biryer bulamadım, Vancouver Film School diye biryer buldum o da accayip pahalı biryerdi. 40-50bin dolar. Ülkesi farketmez, korkunç pahalı olmayan ve kaliteli eğitim veren biryer olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 iyide eğitimöi ne üzerine istediğinide tam anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 3D modelleme, animasyon, grafik tasarım gibi programlar var mesela VFS'de. İstediklerim bunlar ilk mesajda da dediğim gibi. Hepsi aynı programa dahil olmayabilir ama sonuç olarak bu alanlarda kendimi geliştirmek istiyorum, hangisine girebilirsem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar