dandirik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Öncelikle selamlar herkese, paticiği arada takip ederdim ama bir arkadaşımın önerisiyle uzun zamandır kafamda olan ama adını hatırlayamadığım eski bi oyunu sormak için üyelik de açayım dedim. Aklımda kalanları söylüyorum öncelikle, kesin doğru diyemem ama şöyle bişeyler: Oyun rts ve mechler üzerine kurulu. Kolunu bacağını gövdesini kendimiz seçtiğimiz ana robotumuz (bikaç tane de yapabiliyoduk bundan sanırım) ve klasik rts ünitelerini kontrol ediyoruz. İki tarafın da basei var oyunda yani mechcommander tarzı değil. Üç ırk vardı oyunda, kırmızı mavi sarı renklilerdi. Bildiğimiz iyi-kötü-uzaylı üçlüsü sanırım, aklımda öyle kalmış. Bölümlerde yer altına da girebiliyoruz, oranın da ayrı bi haritası var Mech'i kafamıza göre inşa edebiliyoruz, iki kola da kalkan takma, veya bacaklara karşı ırkın robotundan aldığımızı takma vs. serbest. Tarihi hakkında bişeyler vermek için de, oyunun demosunu Level'ın verdiği bi cd'den oynamıştım, 2000'li yıllar sanırım. Aynı cd'de Theocracy diye bi oyun da vardı, bilmem bişey ifade eder mi :D Bu kadar şey aklımda kaldı ama oyunun adını hatırlayamıyorum, tüm umudum içinizdeki dinazorlar. Teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 combot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 starcraft 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Metal Fatigue http://www.youtube.com/watch#!v=3JWmqyl-Ngg& hiç oynamadım, süper bir oyuna benziyor. Biraz MechCommander, epey Total Annihilaton gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 hmm doğru dev robotların adı combot'tu. nedense ounun adı combot gibi kalmsı benım aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dandirik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 arcane said: Metal Fatigue http://www.youtube.com/watch#!v=3JWmqyl-Ngg& hiç oynamadım, süper bir oyuna benziyor. Biraz MechCommander, epey Total Annihilaton gibi duruyor. Çok sağol buymuş oyun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar