nameless Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 selams, malumunuz yeni bir siteye üye olmaktan sıkılan bir çok kişi var. uğraştığım yeni site projemde openid kullanayım da insanlar yeni üyelikle uğraşmadığı gibi mailini, facebook'unu veya twitter'ını da benim sitede seed'lesin diye düşündüm (facebook, gmail, twitter vs. openid sağlayıcılarından). biraz araştırma yaptım ama pek tatmin olamadım. soracağım şu: php için olan open id sınıfını kullanarak bu providerlardan biriyle login veya register sağlayabilir miyim ek bir şeyle uğraşmadan? araştırdığım linkleri de vereyim; işe yarayabilir 1 2 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 bir soru daha ekleyeyim: sadece türklere hitap edecek bir site için openid kasmalı mıyım? asdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 openid dunya genelinde pek yayilmadi. facebook, aol, msn, google gibi cok buyuk networkler desteklemedikce de yayilacagini sanmiyorum. ben bir projem icin dusunmustum, ayiracagim zamana yazik olur gbi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Ben de pek karsilasmadim. Istersen ek bir secenek olarak kullanabilirsin ama ilk secenegin kendi kullanici veritabanini tutmak yonunde olmali bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ondan kelli, facebook, gmail ve twitter'la bağlanma seçeneği koymak kafi olur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Aslinda bu tarz seyler cok yararli, cok fazla uye getiriyor, biz su ana kadar sadece facebook koyardik, su an kendi projemde, 4 farkli auth sistemi koyduk, toplam 10+ site var. ama sunu diyim iskence bisi, bi ton ayri auth sistemini maintain etmek zorlu, sorunlar cikiyor vs, biz yaptik bi kere yapmasam http://www.janrain.com/ gibi bisi kullanirdim. Zaman harcatiyor yani, ama onemli ve gerekli bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 janrain düşünüyordum fakat iki tane ekleyeyim bare kendim kasmış olayım diye düşündüm. google ve facebook kolay gözüküyor, twitter için daha bakmış değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar