Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of War


Coder

Öne çıkan mesajlar

Merhaba pati halkı,

Uzun zamandır üzerinde çalıştığım bir proje var browser tabanlı oyun projesi hepinizin bildiği konu ogame klansavaşları vs.. tarzı..

Oyun günümüzde geçen bir dünya savaşını simule ediyor klansavaşları gibi bir karargah ile başlanıyor askerler binalar teknolojiler harita vs.. sistemleri var. pek çok şek daha eklenecek zevkli bir oyun olacağını düşünüyorum.

Proje proje diyorum ama ortada bir proje ekibi yok PM ve Developer olarak ben varım kendim belirleyip kendim yazıyorum. Bu ekipsiz durumda bile çok ciddi yol aldım hemen hemen bütün oyun motoru hazırlandı, bina, teknoloji yapımları savaş formülleri harita düzeni vs.. bitti.

Lakin bir sorunum var, sorunum şu oyunu hem kodlayıp hem oyunun içeriğini yazmak ölüm bi durum sistemler hemen hemen hazır olmasına rağmen sistemlerin çoğunun içi boş, örneğin asker sistemi tamamen bitti ama askerlerin belirlenmesi lazım
örn : Casus : yapım süresi xxx gerekli madenler 50 metal 10 gold gibi;

bu sadece askerlerde değil teknolojilerde vs.. yerlerde gerekli.

Yani uzun lafın kısası yaratıcılığıyla oyunun içeriğini oluşturacak birisine(birilerine) ihtiyacım var.

Düşündüm ki pati halkı zaten oyun profesörü belki bana yardım etmek isteyebilir.

Ama bişey var bu yardım etmek isteyenlerin biraz sözünün eri olması ve zamanı olması gerekiyor yani ben bunu hallederim dediğinde halletmesi gerekli ki gerçekten bişeyler yapabilelim.

İlgilenenler ÖM vs.. yollarsa msnleşelim.

Teşekkürler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...