cele Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Okul nedeni ile l2 yi birakmak zorunda kalıyorum.Charimi satmak istiyorum eger ilgilenen olursa lutfen bana yada buraya not birakabilir. server : bartz lvl 35 darkelf assasin:c.maingauchi + full manti set lvl 25 scavenger : ciplak :)) lvl 25 oracle :silahi yok ama full elven mith seti var (eldivenin dropu raredir) kasada ise baya malzeme var (craft malzemeleri ,iron,varnish,hgh vs.) mail:[email protected] tel : 05358965133 [Bu mesaj cele tarafından 08 Ağustos 2004 09:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takilberime Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 LAYNNN bora nereye olm.2 3 gun girmedik diye oyunmu birakilir :) . hayret ya lan ne planlarimiz vardi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cele Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 lam okul bitmeyecek olan olcek :)) kurtulmam lazim valla yoksa yas isler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ethereal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Abi msn yazarsan ii olur benim icin konusuruz yada buraya ne kadar sitedigini yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar