Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Bu ayki motorbike dergisini alanlar görmüştür bu nasıl bir alettir ne güzelliktir anlayamadım içim gitti..paramız yetmeyeceinden tek tesellimiz daha konsept olması ve 1800cc olması:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 rune da bu kadar guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 al cocugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bu ne biçim motor LLOOOO bilimkurgu filmlerindeki motorlara benzio[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 rune çok güzel evet ama ben öbürünü daha çok beendim çünkü hantal motorları pek sevmem ve rune de fazlasıyla hantal ve büyük...ayrıca ülkemizde satılmicak yazıodu önceki sayılarından birinde sadece amerika için üretilecekti die biliorm[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar