Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.oyunhabercisi.com düşünceleriniz


Oyunhabercisi

Öne çıkan mesajlar

www.oyunhabercisi.com ;

www.hisaroyun.com ( kapandı ) & www.basoyna.com gibi baş yapıtları olan webmasterlar tarafından tasarlanan yeni sitemiz olan www.oyunhabercisi.com geçtiğimiz günlerde açılmıştır.

www.hisaroyun.com ( kapandı ) yolunu takip edecek bu oyun sitesi.Teknoloji haberleri ve Oyun haberlerini güncel olarak takip’e alacak bir site olacaktır.
Aynı zamanda www.oyunhabercisi.com’da güncel oyunların çalışan sorunsuz downloadlarını bulabilir , yeni çıkan patchlerini takip edebilir ve istediğiniz oyunların istediğini yapabilirsiniz.
www.oyunhabercisi.com daha çok istek – çözüm tarzında tasarlarnmış bir site olarak devam edecektir.Kullanıcılarının istediğine göre şekillenip daha iyi bir hizmet verebilmek için uğraş gösterecektir.
www.oyunhabercisi.com forumlarında aktif olarak bilgiler paylaşılıp , tartışılacaktır.Daha çok Online oyunlar üzerine insanlar düşüncelerini paylaşıp isteklerini yazabilecekler ve Blizzard’ın Dev oyunları olan World Of Warcraft , Diablo 3 , Starcraft 2 gibi oyunların takiplerini son çıkan haberlerini güncel olarak takip edip oyun çıktıktan sonrada Blizzard Blue postlarını buradan takip edebileceksiniz ve oyun içi paylaşım platforumunuz haline gelecek.
www.oyunhabercisi.com bilgisayarınızda oluşan donanımsal ve tekniksel problemlerede istekleriniz karşısında bilgili teknik servis arkadaşların yardımlarını alabilecekler karşılaştınız sorunları paylaştığınızda sorunlarınıza en kısa zamanda cevap verilmeye çalışılacaktır.
www.oyunhabercisi.com’un zaman içerisinde dahada gelişip daha büyük kitlelere ve daha geniş sorunlara çözüm bulması kullanıcıların yapacağı isteklere göre şekillenip gelişecektir.

Site’de gördüğünüz eksikleri veya eklenmesini talep ettiğiniz şeyleri paylaşarak geliştirmek hepimizin elinde.
Şimdide iyi sörfler diliyorum ve tüm fikirlerinizi paylaşmanızı diliyorum.. =)

NOT : www.hisaroyun.com server sorunlarından dolayı uzun süre önce kapanmak zorunda kaldı ve şimdi ki www.oyunhabercisi.com onun yerine tasarlanmış çok daha geniş , kapsamlı ve daha sağlıklı bir altyapıya sahip olarak karşımıza yeni yüzüyle çıkıyor.

www.oyunhabercisi.com Team.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...