Deli333 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Wordde kesinlike çözmem gereken bir sorun var. Şimdi 10 sayfa dikey yazı yazdım diyelim. Bu 10 sayfadan sonra 11. sayfaya yatay bir çizelge koymam lazım. daha sonra 12. sayfa dikey olarak devam edicek. Aralarda böyle yatay sayfalar koymam lazım. Sayfa numarası veremiyoruz. İllakı verilmesi lazımmış. Şimdi ben geçici olarak yatay olanları başka bir word açıp yazıyorum. Bunlara doğal olarak sayfa numarasını ıstedıgımız gibi veremiyoruz. Karışıyor. Bana bunun çözümü olduğunu söylediler. Yani yapılıyormuş diye duydum. Bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 hiç bilen yokmu :([signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Zor bişey değil ki bu, o yüzden yanıt gelmemiştir 2 gündür. Yatay yapmak istediğin sayfaya gelip file/page setup Landscape yapıyorsun Apply to: kısmına ise "this point forward" veya "this section" yapıyorsun. Tekrar Portrait yapmak için gene ayni şeyi yapıyorsun. apply to çekmecesinden yani. Çok basit bir sıkıntı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 saolasın. şimdi dikkat ettimde oldu. çok teşekkürler. ö.m ımı dikkate alma.anlamam geç oldu biraz :) saolasın tekrardan büyük dertten kurtardın beni.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 [Bu mesaj Deli333 tarafından 13 Ağustos 2004 17:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar