Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Ders arayanlar/verenler için toplu bir topik aradım ama bulamadım. 24 yaş bitiyor ama sonunda şeytanın bacağını kırıp başlayayım diyorum. Hiç tecrübem yok. Mümkünse gitar tercihi konusunda da yardımcı olacak, ondan sonra da temel eğitimimi alacağım bir öğretmen arıyorum. Evim İstanbul Avrupa yakasında. Mümkünse Bahçelievler, Bakırköy, Ataköy, Florya vs civarlarında olursa iş çıkışı gitmeyi planlıyorum. Öbür türlü ancak Pazar günüm müsait olacak daha uzak yerler için. O da muhtemelen ders verene pek uymayabilir. Daha önce ders alıp memnun kaldığınız hocalar varsa ya da bizzat siz ders veriyorsanız bana ulaşabilirseniz sevinirim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 beni dinle bi tane rg serisi ibanez al elden dusme veya 0,700 tl civarı bulursun,5 sene ıcınde malmsteen olmazsan gayet iyi idare eder seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Yapmayın abiler bayağı ümitliydim buradan ya. Yok mu hiç tanıdık ?? Hocayı bulalım da gitar kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 kalk tunele git 1 gun.. istemedigin kadar bulursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 24 yasindan sonra gitar ogrenip napcan. unlu rakci olcaksan 29 yasina kadar yasayabiliyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 garaj'da çok ilan oluyor. garaj. istersen bak oraya. bi de birgün tünele göz at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 vuvuzela said: beni dinle bi tane rg serisi ibanez al elden dusme veya 0,700 tl civarı bulursun,5 sene ıcınde malmsteen olmazsan gayet iyi idare eder seni Adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Gitar konusunda her turlu yardimci olacak arkadaslar var zaten burada, ben de yardimci olurum. ikinci el piyasasi icin garaj'dan daha uygun olabilecek siteler de var, bakariz ederiz hoca hallolsun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Kuzenim ders veriyor. Kendisi Bilgi Üniversitesi Müzik bölümünde burslu okuyor, 2. sınıfı bitirdi. Ataköy'de yaşıyor. Benim ilk gitarı da beraber seçmiştik (o seçmişti daha doğrusu. =)) Numarasını mesajlayabilirim hala ilgileniyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 barınaktan al YİHUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Bence ders mers alma kimseden. Daha işin başındasın öle basit şeyler için ders almak parayı çarçur etmektir. Gir youtube a milyarlarca ders var. Otur çalış öğren hocaya verceğin paranın yarısını da bana ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Sonra tekniğin yanlış otursun 1 yılını düzeltmeye harca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 yalan o tekniğin yanlış oturması işleri. adam çalabildiği sürece penayı yanlış tutsa parmaklarını yanlış bassa nolcak. Hocadan öğrencek adam videodan da öğrenir illa ki müdahele mi etmek lazım yani evladım öyle yapma böyle yap diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ekmek haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Yalan değil sen anlamıyosun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ok ben anlamıyorum hocaya para vermeden bir enstürman çalmayı öğrenemez bir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 öğrenemez denmemiş ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 yamuk yumuk öğrenir demiş ama. neyse herkesin kendi tercihi kendi kapasitesi kendi parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 hayli mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Öğrenebilirsin tabi ki ama hem yavaş olur hem de tekniğin yanlışsa bir yerde tıkanır kalırsın ilerlemen için düzeltmen gerekir. ÇOk saçma yani hocaya ne gerek var aç yutubdan öğren demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Gitar tutmayı öğrenmek akorları basmak için hocaya gerek yok diyorum ben sadece. Yutubu açıp görsel görsün 50 bin defa oynatsın halletsin bu kadar zor bişey değil bu. Yani biraz kendini kendi çabalarıyla geliştirsin sonra hoca lazım bilader desin bana ondan sonra hocaya gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Abim git nothing else matters çal sen. İnsanları yanlış yönlendirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Ok kardeşim ben nothing çaliyim zaten direk çalabilme kapasite tahlilimi yaptın tebrik. Neyse bu elitlerin lafına uy sen boşver beni hocaya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Friedman said: Yani biraz kendini kendi çabalarıyla geliştirsin sonra hoca lazım bilader desin bana ondan sonra hocaya gitsin tam tersi olmuyor mu bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar