Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektro gitar dersi arıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ders arayanlar/verenler için toplu bir topik aradım ama bulamadım.

24 yaş bitiyor ama sonunda şeytanın bacağını kırıp başlayayım diyorum. Hiç tecrübem yok. Mümkünse gitar tercihi konusunda da yardımcı olacak, ondan sonra da temel eğitimimi alacağım bir öğretmen arıyorum.

Evim İstanbul Avrupa yakasında. Mümkünse Bahçelievler, Bakırköy, Ataköy, Florya vs civarlarında olursa iş çıkışı gitmeyi planlıyorum. Öbür türlü ancak Pazar günüm müsait olacak daha uzak yerler için. O da muhtemelen ders verene pek uymayabilir.

Daha önce ders alıp memnun kaldığınız hocalar varsa ya da bizzat siz ders veriyorsanız bana ulaşabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Gitar konusunda her turlu yardimci olacak arkadaslar var zaten burada, ben de yardimci olurum. ikinci el piyasasi icin garaj'dan daha uygun olabilecek siteler de var, bakariz ederiz hoca hallolsun da.
Mesaj tarihi:
Kuzenim ders veriyor. Kendisi Bilgi Üniversitesi Müzik bölümünde burslu okuyor, 2. sınıfı bitirdi. Ataköy'de yaşıyor. Benim ilk gitarı da beraber seçmiştik (o seçmişti daha doğrusu. =)) Numarasını mesajlayabilirim hala ilgileniyorsan.
Mesaj tarihi:
Bence ders mers alma kimseden. Daha işin başındasın öle basit şeyler için ders almak parayı çarçur etmektir. Gir youtube a milyarlarca ders var. Otur çalış öğren hocaya verceğin paranın yarısını da bana ver
Mesaj tarihi:
yalan o tekniğin yanlış oturması işleri. adam çalabildiği sürece penayı yanlış tutsa parmaklarını yanlış bassa nolcak. Hocadan öğrencek adam videodan da öğrenir illa ki müdahele mi etmek lazım yani evladım öyle yapma böyle yap diye
Mesaj tarihi:
Gitar tutmayı öğrenmek akorları basmak için hocaya gerek yok diyorum ben sadece. Yutubu açıp görsel görsün 50 bin defa oynatsın halletsin bu kadar zor bişey değil bu. Yani biraz kendini kendi çabalarıyla geliştirsin sonra hoca lazım bilader desin bana ondan sonra hocaya gitsin
Mesaj tarihi:
Friedman said:
Yani biraz kendini kendi çabalarıyla geliştirsin sonra hoca lazım bilader desin bana ondan sonra hocaya gitsin

tam tersi olmuyor mu bu işler
  • Yeni Oluştur...