Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 lol karıştı bile :)[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 birde biri bir dl verebilri veya int te oyunu upload edebilirmi cunku hicbi yere demosu dısında bir şey bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bende cdsi olan,sux bir oyundu.. hiç beğenmemiştim..Halen beğenmem... Hatta cdyi nereye koydum bilmem,bulunca bir güzel krayım :p[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Elizabeth Elenora Benzemez[Zed] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Raistin, 13 Ağustos 2004 00:45 tarihinde demiş ki: valla o oyuna 2002 diosan git ocne yapım yılına bak o oyun 2000 yapımı bilip bilmeden .......................... [Bu mesaj arcane tarafından 13 Ağustos 2004 01:49 tarihinde değiştirilmiştir] [hline] Gamespot.com Publisher: Crave Developer: Irrational Games Genre: Role-Playing Release Date: 03/24/2002 [hline] RPGplanet.com (gamespy sitesi) Developer Irrational Games Australia Publisher Crave Entertainment Genre RPG GameSpy Score 89 - Read Review Release Date March 27, 2002 [hline] gamerankings.com Release Date: 3/24/2002 [hline] rais'e katılmamak elde değil , cidden insanlarin bilip bilmeden konuşması tehlikeli[signature][hline][I'm a soldier] These shoulder's hold up so much, they won't budge, I'll never fall or fold up, [I'm a soldier] Even if my collar bone's crush or crumble, I will never slip or stumble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Çok güzel bir oyundu.Man-o-war ı unutamam hele[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 man-o-war ın yanındaki minik bücürü unutmıyalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 nası eğlenmiştim o oyunla bana gta kadar keyif verirdi bi ara. fazla tutmadı ama eğlenceli oyundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 birde hala su cd yi yollıyabilecek veya bir dl verebilecek yada int e upload edebilecek biri yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 freedom force protected bir content herhangibnir şekilde freeware yada abandonware değil ... cdsini dload yada uplaod edilmesini istemek forum kurallarına aykırı , orjinalini satan yer sorsan daha mantıklı olacak ...[signature][hline][I'm a soldier] These shoulder's hold up so much, they won't budge, I'll never fall or fold up, [I'm a soldier] Even if my collar bone's crush or crumble, I will never slip or stumble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 aslında elimde orjinal sata yerlerin lsitesi var ama.....ç hiç biri satmıo yurtdısındanda getirmek istemiorum bazen kaybediolar vs.... gene korsanlara kaldık tabi onlarda hala satıosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar