Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 lol karıştı bile :)[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 birde biri bir dl verebilri veya int te oyunu upload edebilirmi cunku hicbi yere demosu dısında bir şey bulamadım
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bende cdsi olan,sux bir oyundu.. hiç beğenmemiştim..Halen beğenmem... Hatta cdyi nereye koydum bilmem,bulunca bir güzel krayım :p[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Elizabeth Elenora Benzemez[Zed]
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Raistin, 13 Ağustos 2004 00:45 tarihinde demiş ki: valla o oyuna 2002 diosan git ocne yapım yılına bak o oyun 2000 yapımı bilip bilmeden .......................... [Bu mesaj arcane tarafından 13 Ağustos 2004 01:49 tarihinde değiştirilmiştir] [hline] Gamespot.com Publisher: Crave Developer: Irrational Games Genre: Role-Playing Release Date: 03/24/2002 [hline] RPGplanet.com (gamespy sitesi) Developer Irrational Games Australia Publisher Crave Entertainment Genre RPG GameSpy Score 89 - Read Review Release Date March 27, 2002 [hline] gamerankings.com Release Date: 3/24/2002 [hline] rais'e katılmamak elde değil , cidden insanlarin bilip bilmeden konuşması tehlikeli[signature][hline][I'm a soldier] These shoulder's hold up so much, they won't budge, I'll never fall or fold up, [I'm a soldier] Even if my collar bone's crush or crumble, I will never slip or stumble
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Çok güzel bir oyundu.Man-o-war ı unutamam hele[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 man-o-war ın yanındaki minik bücürü unutmıyalım lütfen
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 nası eğlenmiştim o oyunla bana gta kadar keyif verirdi bi ara. fazla tutmadı ama eğlenceli oyundur
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 birde hala su cd yi yollıyabilecek veya bir dl verebilecek yada int e upload edebilecek biri yok mu?
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 freedom force protected bir content herhangibnir şekilde freeware yada abandonware değil ... cdsini dload yada uplaod edilmesini istemek forum kurallarına aykırı , orjinalini satan yer sorsan daha mantıklı olacak ...[signature][hline][I'm a soldier] These shoulder's hold up so much, they won't budge, I'll never fall or fold up, [I'm a soldier] Even if my collar bone's crush or crumble, I will never slip or stumble
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 aslında elimde orjinal sata yerlerin lsitesi var ama.....ç hiç biri satmıo yurtdısındanda getirmek istemiorum bazen kaybediolar vs.... gene korsanlara kaldık tabi onlarda hala satıosa
Öne çıkan mesajlar