hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 honda cbr 125 sahibinden.com Motosikletimi satıyorum. Gerekli bilgiler sitede mevcut. Fiyat olarak 3.600 TL olarak düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 güzelmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 kertenkel said: güzelmiş =) evet öyledir :) çaktırmadan uplayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Cok temiz gorunuyor alet ve seviyorum da lakin ne A2 ehliyetim var ne de kullanmayi bilirim. Yoksa atlayabilirdim direkt =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ilanda belirttiğim gibi grenajda çizikler var. Yalancı satıcı olmak istemem açıkçası. Ama temiz kullandım, bakımlarını yaptırdım, motorda sorun yok, çok ve aşırı devirli kullanmadım :) edit: unutmadan söylim alana dizlik, bellik, kask vericem, hediye olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 cuk fiyata satıyorsun ne fazla ne az ne düş ne çıkart fiyatı budur yane. Para olsa kaçırmazdım bide ehliyet hayırlı satışlar ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 oha lan ciddi icim gitti, turkiyede kalacak olsam kesin alirdim bunu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Seceba said: cuk fiyata satıyorsun ne fazla ne az ne düş ne çıkart fiyatı budur yane. Sahibinden.com da görüp trolleyenler deli ediyordu, özellikle fiyat konusunda. Neyse ki artık alıştım sallamıyorum. Aklıma gelmişken ekleyeyim motorun brandasıda var onuda alana vereceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 çok güzel motor da böle iri adamın altında cok komik duruyor, bi de kafa granajı acaip çirkin ama param çıksa ben de almak isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 125 cc ye kadar ehliyet gerekmiyor muhabbeti vardi ama ne kadar dogru bilemem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 valla iri adamın altında kötü ya, vespalarda nasıl dururum acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Spiegel said: 125 cc ye kadar ehliyet gerekmiyor muhabbeti vardi ama ne kadar dogru bilemem tabi. o olay yok artik, 50cc bile olsa ehliyet istiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 hadi ya kotu olmus, ben de bi 125 cc almayi dusunuyordum asker sonrasi halbuki, o zaman adam gibi ehliyet alip 600 700 cc lik bisi aliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Denildiği gibi ehliyet lazım. Ayrıca motoru satıyorum diye demiyorum. Belli cc'nin altındaki bütün motorlar iri kilolu insanlar bindiğinde küçük gözükür :) Son olarak şunu tavsiye ederim, direk 600cc ve üzeri motorlarla başlamayın kaza yapma ihtimali çok artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Fiyatta indirim düşünür müsün? Çok hoş gözüküyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 :( bir ay önce ilanı görsem muhtemelen gaza gelir alırdım. artık fakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Rotweiler said: Fiyatta indirim düşünür müsün? Çok hoş gözüküyor çünkü. Ne kadar indirimden bahsediyorsun bilmiyorum ancak çok fazla indirim düşünmüyorum. İsveç'e gideceğim ondan satıyorum. Anlayacağınız gibi bir miktar para lazım ama biraz indirim yapabilirim. Daha öncede yazdığım gibi kask bellik dizlik branda gibi şeyleride yanında vericem. Kısıtlı bütçesi olupta yeni başlayana yardımı olur verdiklerimin. Bir süre masraf yapmadan kullanabilir. Ayrıca o dediklerini almak istemiyorum fiyatı düşür diyenler oluyor. Onları hediye olarak vereceğim isteyen alır istemeyen almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Yo zaten amacım seni zor duruma düşürmek değil. Ödemeyide euro olarak yapmayı planlıyorum şuan brükselde olduğum için hem senin de işine gelir. Sonra fiyat teklifini mail ve ya ö.m. atarsan görüşebiliriz. Tenk yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 hoccemama said: Denildiği gibi ehliyet lazım. Ayrıca motoru satıyorum diye demiyorum. Belli cc'nin altındaki bütün motorlar iri kilolu insanlar bindiğinde küçük gözükür :) Son olarak şunu tavsiye ederim, direk 600cc ve üzeri motorlarla başlamayın kaza yapma ihtimali çok artar. almak istedigim motor ama 600 1000 cc arasinda modelleri, ama tabi ilk olarak bi 250 cc ile flm baslamak da mantikli aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 @Rotweiler ö.m attım, gittiğinden şüpheliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ilk motora buyukle baslamayin, evet kaza riski artabilir, arkadasimdan biliyorum hevesini alamadan ilk hafta sonunda motorunu pert etmisti :) Offtopic buarada biliyorum ama isvec'te napcaksin?Neresine gidiyosun? Ben isvecteyimde meraklandim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Umea'ya gidiyorum master için. Sen Stockholm'deydin galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Ozaman guzel bi haber veriyim, ben 15 eylulde umeå'ya tasiniyorum kiz arkadasimla birlikte :) Bana pm'den ulas, numara, mail, msn falan nevar neyok veriyim. Cok sevindim suan inan eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar