Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Honda CBR 125 Repsol 2005 model

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilanda belirttiğim gibi grenajda çizikler var. Yalancı satıcı olmak istemem açıkçası. Ama temiz kullandım, bakımlarını yaptırdım, motorda sorun yok, çok ve aşırı devirli kullanmadım :)

edit: unutmadan söylim alana dizlik, bellik, kask vericem, hediye olarak.
Mesaj tarihi:
Seceba said:

cuk fiyata satıyorsun ne fazla ne az ne düş ne çıkart fiyatı budur yane.

Sahibinden.com da görüp trolleyenler deli ediyordu, özellikle fiyat konusunda. Neyse ki artık alıştım sallamıyorum. Aklıma gelmişken ekleyeyim motorun brandasıda var onuda alana vereceğim
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Denildiği gibi ehliyet lazım.
Ayrıca motoru satıyorum diye demiyorum. Belli cc'nin altındaki bütün motorlar iri kilolu insanlar bindiğinde küçük gözükür :)
Son olarak şunu tavsiye ederim, direk 600cc ve üzeri motorlarla başlamayın kaza yapma ihtimali çok artar.
Mesaj tarihi:
Rotweiler said:

Fiyatta indirim düşünür müsün? Çok hoş gözüküyor çünkü.

Ne kadar indirimden bahsediyorsun bilmiyorum ancak çok fazla indirim düşünmüyorum. İsveç'e gideceğim ondan satıyorum. Anlayacağınız gibi bir miktar para lazım ama biraz indirim yapabilirim.
Daha öncede yazdığım gibi kask bellik dizlik branda gibi şeyleride yanında vericem. Kısıtlı bütçesi olupta yeni başlayana yardımı olur verdiklerimin. Bir süre masraf yapmadan kullanabilir. Ayrıca o dediklerini almak istemiyorum fiyatı düşür diyenler oluyor. Onları hediye olarak vereceğim isteyen alır istemeyen almaz.
Mesaj tarihi:
Yo zaten amacım seni zor duruma düşürmek değil. Ödemeyide euro olarak yapmayı planlıyorum şuan brükselde olduğum için hem senin de işine gelir. Sonra fiyat teklifini mail ve ya ö.m. atarsan görüşebiliriz. Tenk yu.
Mesaj tarihi:
hoccemama said:

Denildiği gibi ehliyet lazım.
Ayrıca motoru satıyorum diye demiyorum. Belli cc'nin altındaki bütün motorlar iri kilolu insanlar bindiğinde küçük gözükür :)
Son olarak şunu tavsiye ederim, direk 600cc ve üzeri motorlarla başlamayın kaza yapma ihtimali çok artar.

almak istedigim motor ama 600 1000 cc arasinda modelleri, ama tabi ilk olarak bi 250 cc ile flm baslamak da mantikli aslinda.
Mesaj tarihi:
ilk motora buyukle baslamayin, evet kaza riski artabilir, arkadasimdan biliyorum hevesini alamadan ilk hafta sonunda motorunu pert etmisti :)

Offtopic buarada biliyorum ama isvec'te napcaksin?Neresine gidiyosun? Ben isvecteyimde meraklandim :)
Mesaj tarihi:
Ozaman guzel bi haber veriyim, ben 15 eylulde umeå'ya tasiniyorum kiz arkadasimla birlikte :) Bana pm'den ulas, numara, mail, msn falan nevar neyok veriyim. Cok sevindim suan inan eheuh
  • Yeni Oluştur...