Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Death Knoob


2l84that

Öne çıkan mesajlar

O kadarda noob degilim canim :) Önce bi giriş yapayim sonra tavsiyelerinizi alirim. 6 ay önce basladim oyuna kisin, 80 bi hunter yaptim suanda 5.9 k gs si var Burning Legionda, daha sonra öss falan 3 ay biraktim oyunu yaz gelince arkadaslarla ebraber baslayayim dedim, ama onlar Bl de degil Dragonmaw da imisler, gel sende basla dediler ok dedim. basta waarior actim elvelledim 36 yaptim ama kasmai baydi (her ne kadar prot warla dungeon girmek asiri zevkli olsada) bende dedim bari levella ugrasmiyayim Death Knight acayim dedim. Oynadim acikcasida sevdim.

Şu siteden

http://deathknightbuilds.com/

leveling/dps dungeon icin su buildi aldim

http://talent.mmo-champion.com/?deathknight#3Nh2cFLFEcXC0o,OtdOe3,10192,


80 olup item dizincdede unholy olmayi düsünüyorum. Sorunum şu ki death knight oynamadim, Dk ile bildiklerim basic diseaseler ve genel olarak pvpde kullandiklari skillerden ibaret. Kullanmayi düsündügüm buildler iyimidir baska tavsiyeniz vs varmi ögrenmek istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

değişti mi bilmiyorum ama dk açabilmek için aynı server'da levle55+ bi charın olması lazım.

dk eğlenceli bi char'dır öneririm ama dps cycle'ına alışman biraz süre alabilir. Alışınca kötü gear'a rağmen dps meterda il sıralara çıkabilirsin. Bir de asıl sıkıntı serverda çok fazla dps dk olduğu için isyan edebilirsin. Ama gear up oldukça diğer dk 'lar ile rekabet etmeyeceğin için sorun olmıcak biraz sabredersen :D yalnız outdated bi insan olduğum için buildlerini bilemicem :D

edit: frost DPS dk'ları bi araştır derim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla var benım bir adet dk karakterim. son derece başarılı bi class ancak ben daha öncede rogue oynamıştım meele den sıkıldıgım ıcın bıraktım. 6 ay sonra falan tekrar başladım oyuna bırakmadan önce dps te ezici bi üstünlükteydi dk daha sonradan ne hale geldi hiç bilmiyorum oynamıyorum su anda shaman kasıyorum sıfırdan. valla eğer zevk aldıysan ki ben acaip zevk almıştım oynarken kasmayada üşenmiyosan DK çok başarılı bi classtır.

frost olayını bitirdiler inceden ben blood ile tanklıyodum. her ne kadar uğraşsamda unholy ile dps yapmayı beceremedim blood ile daha iyi takılıyodum ki unholy yi öğrenirsen blood ı 8 e katlıcak derecede iyi bi dps spec i.

pvp de napmam lazım dersen tabiki unholy. az buçuk öğren karakterin inceliklerini ileride zaten kendin ayıklamaya başlıcaksın neyin ne oldugunu. olursa özel bi sıkıntın pm at konuşuruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...