Dygrogrand Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 ?? beceremedim bi türlü uyuz oldum. telefon t310. data cablosunu takıorum bi com portuna sonra giriorum programa (image editor mu ne) ama telefonu görmüo. Ama telefon bu arada hızlı şarj dio ikide bi falan... kafayı yemek üzereyim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 lol görmemişin biri bi güüün :P [hline]*if love was red then she was colorblind* [Bu mesaj bega tarafından 09 May 2003 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 +1 lol justine katılmamak elde değil yani :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 kızılötesi yapabiliyorsan onla yapabilirsin öbür türlü zor ve kabloların çogu uyduruk ve sahte çıkıyor bizzat başıam geldi..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 5510 var gayet rahat usbden data kablosuyla baglayip mp3 yukleyebiliyorum. hatta 64 mblik tasinabilir disk olarak bile kullanabiliyorum yazilimi olmadan,[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
descartes__ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 kablo orjinal değilse boşuna kasma görmez. dcu-10 usb kablo ile sorunsuz çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
G3rilla Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 rock the coldwind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 yaw şimdi 3-4 tane daha açacaktım da ayıp olur die açmadım mauhauh[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 ya şaka maka nasıl oluo bilen yok mu ? yani nasıl aktif hale gelecek.. :([hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar