Kemarlos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Selam arkadaşlar. Google chrome ve mozilla ile facebook'a girmeye çalıştığımda direk çöküyor. Internet explorer'da facebook'a girebiliyorum ama mesela mozilla'nın sitesine giremiyorum, formspring.me ye giremiyorum. yükleniyor şeklinde kalıyor beyaz bir sayfa olarak. mesela chrome veya mozilla'da açıp ard arda 3-5 site açınca direk çöküyor. silip yükleme gibi işlemler işe yaramadı. javayı, flashı, quicktime'ı tekrar yükledim falan, sistem geri yükleme ile pcyi geri aldım yok abi çözemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 kullandığın extension lardan olmasın ? :S aynısına benzer bir problem bende var dün farkettim chrome bazı eklentiler yüzünden çalışırken standby modda yaklaşık 116 mb civarı birşey kullanıyor cpu% deside cabası. bi onlara bak derim. yada giriş yaptığın kullanıcı adlarının sayısıda etkiliyor olabilir (çok fazla zorluyor kimlik bilgileri browser'ı). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 ama chrome'u kullanmıyorum bile. sadece duruyo öyle ekstra explorer olarak. o da çöküyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 mesela şimdi mozilla'yı açıyorum, ard arda 3-4 tane youtube açıyorum. GÜM! çöküyo direk. facebook'a giriyo artık nası olduysa, şimdi youtube açtığım anda çöküyo. arada paticik'te refresh yapınca çöküyo. yani ızdırap oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar