meldushka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Merhaba, Internetten cok aradim ama cozum bulamiyorum. bilgisayarımı açıyorum. siyah ekran çıkıyor yazılar falan çıkıyor En altta Boot from cd: yazıyor. fakat hiç bir işlem yapmıyor. ortada da Pri. Master Disk HDD S.M.A.R.T capability .... Disable falan yazıyor. acaba hdd yanmış olabilir mi? Bu arada avast yükledim, restart atınca bu problem oldu. Deliricem .. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 yanmış o yanmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 yanmis sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 tam böle içi yanmış kötü olmuş o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar