Hug Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Gorgos serverında 50 lvl full fenrisli asmodian ranger..Takıların 1 tane eksigi vardır..Üstünde 3-4m para bulunmaktadır..Weapon 449 experti ve bir çok dizayn bulunmakdadır http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=14410&serverID=35 Fiyat 650 TL dir Msn: [email protected] yada 537 239 0695 Satış istanbul içinden yüzyüze yapılacaktır yada para hesaba yatırıldıktan sonra bilgiler verilecektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hug Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Güncel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Karakter site linki bozulmuş, GR eklendi senin karakterin isminin sonuna :)Hayırlı satışlar emre. uk.aiononline.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 zamanında ben alayım dedim vermedin :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 400 e alıcı çıkarsa ver hemen bu piyasada zor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soultheme Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 killer suana kadar gordugum en ucuz fenrisli charı veren adamsın hatta piyasaya ettin galba xD neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 asmo charlar düşüşte belki ondandır 3 server var 2 tanesi elyoslar tarafından dominite ediliyor perentoda transferlerden sonra asmolar kuvvetlendi acayip dengesizlik var valla istersen 1000 tl ye sat sevinirim ama zor şuan. açık yüreklilikle söyliyim üzerinde herkez 3-4m ile satıyorlar bu satanların hepsi parayı başka hesaba alıyor farklı charla devam ediyor :) en az 20 kişi biliyorum bu işi yapan sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar