=) Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 burada okuyan var mı ? bilgi almam lazım tercih listesinin sonuna yazmayı düşünüyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 dağ tepe toprakta kurulmuş küçücük biyerde okul, etrafında gidebilinecek pek bişey yok. Okul olarak hızla ilerliyor, gelişiyormuş. Bi kere yanında bi bar var oraya gitmiştim, geceydi, ondan bu kadar söyleyebiliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 bone kıbrıs'ta okumuştu sanırım üniyi tam bilmiyorum da o biliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 hangi bolumu tercih edeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Okul olarak iyi,ama kibris`in hali malum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar