Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Win2K ile mevcut ethernet kartımı nice formatlar öncesinde güzel güzel kullanırken son formattan sonra windows ethernet kartımı görmeyi reddediyor... Bir ara donanım profilleri altında modemler'in altında "iki bilgisayarı birbirine bağlayan kablo" gibi bir isimle gördüm kendisini ama bir daha da göremedim... Yardımınız dokunursa ne mutlu... İlgilenenlere şimdiden çok teşekkürler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ethernet kartını şu an bulunduğu pci slotundan çıkartıp başka bi pci slotuna takmayı dene. ardından driver ını yükleyip çalışıp çalışmadığına bak[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 maalesef denedim bunu da... Normalde kartı taktığım zaman win2K hiç benden driver istememişti. Bu sefer normal bi şekilde driveri disketten yüklemek için alakalı .ini dosyasını seçtiğimde o dosya altındaki driverlerin listesini vermesi gereken ekran boş çıkıyo falan... Garipp[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar