Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before - After Foto (her turlu spor icin)

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Anorexiden geldim bu hale 8 ayda bu kadar oldu, sanırım genetik bişi çünkü en önem verdiğim kan ter içinde calıstıgım bölge göğüs ama bu kadar oluyor çözemedim gerçekten.
Sanırım en şanslı olduğum omuzlar başından beri hep formda omuzlar,keşke göğüslerde böyle olsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya orası evin kullanılmayan bi köşesi aslında,ama seviyoruz annemle böyle seyleri ya kaldıki koltuklarda 70senelik el oyması italyan :P
Pek sevilmiyo nedense ama biz iyiyiz böyel hehe

Edik : evet akila ya direk aslıda garaja kaldırdık ara sıra böyle foto çekip nete koyucaksam cıkarıyoruz,zor oluyor ama değiyor
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

geleneksel turk evi kullanilmayan salonu iste, boyle moblelerle doldurulup sonra ustleri orutlerle ortulup kullanilmaz, arada misafire filan acilir.

bosuna vucud calismiyosun heralde arkadasim, tasi iste, antreman.

Orası ayrı bir salon değil salonun bir bölümü,geleneksel türk aileliği ilede pek ilgisi olduğunu sanmıyorum,sadece zevk meselesi mesajındaki amacı anlayamadım ama konuyu dağıtmayalım ben before-after öneri-eleştiri için koydum kaldı ki spor bölümü burası.

Eğer tatmin olucaksan öyle örtü falan bizde kullanılmaz,u happy?
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

geleneksel turk evi kullanilmayan salonu iste, boyle moblelerle doldurulup sonra ustleri orutlerle ortulup kullanilmaz, arada misafire filan acilir.

bosuna vucud calismiyosun heralde arkadasim, tasi iste, antreman.

Zaten saklıyorum herkesten bu vücudu resim için koltuk taşıya taşıya yaptım,dammit bak şimdi herkes öğrendi.

Kilo almak kolay ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

napıyon göğüs günü?
kaç basııyon?

Her bölge tek gün calisiyorum,şaşırma amaclı her hafta ya hareketlerin 1-2 sini yada sıralarını değiştiriyorum örneğin geçen haftaki göğüs.
3x pullover
4x bench dumbell fly
4x bench dumbell press
4x bench press
4x inchlyne dumbell fly
4x inchlyne press machine
2x dips

pullover zaten çerez ısınma gibi,dipste artık bu workout üstüne 3-5 ne çıkarsa
Sosyal ağlarda paylaş

Bu programla overtrain olmaz merak etme,genel olarak bütün bölgeler bu tip program. Olmasaydı zaten anorexi kalırdım,mitleri aşalım lütfen.
Eğer sen o programdaki dips ve pulloverı hareketten sayıyorsan biraz daha araştırmalısın hacı bu işi.

Kaldı ki ben bu programı 3 ay boyunca her hafta yapmıyorum,bir hafta yaptığım diğer haftanın aynısı olmuyor,bazen full üst göğüs + araya bench press dolsun diye.
Yada sadece göğüs inchlyne olmadan vs.vs. anlatabildim umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

25 SET TEK KAS GRUBU GOGO

Abi söyle yapalım o zaman, sen before-after ını falan koy,doğru bildiğini yaz antreman programını falan ben öyle anlarım işe yarayıp yaramadığını,eğer güzel bir gelişim falan varsa söz senin dediklerini uygulıycam 20 senelik antrenörümü hiçe sayıcam
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...