Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Anorexiden geldim bu hale 8 ayda bu kadar oldu, sanırım genetik bişi çünkü en önem verdiğim kan ter içinde calıstıgım bölge göğüs ama bu kadar oluyor çözemedim gerçekten. Sanırım en şanslı olduğum omuzlar başından beri hep formda omuzlar,keşke göğüslerde böyle olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 dasaaa said: abi koltuklar.... Ne var abi koltuklarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 before? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 before Spora başlarken : 48kg Dietin ilk zamanları sanırım 75kg ile girdim diyete : En yüzeysel su iki resim before diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 oha ilk foto direk ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Ezio said: dasaaa said: abi koltuklar.... Ne var abi koltuklarda türkan sultan havası var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 koltuklarin ortusunu orttun umarim foto cekildikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Ya orası evin kullanılmayan bi köşesi aslında,ama seviyoruz annemle böyle seyleri ya kaldıki koltuklarda 70senelik el oyması italyan :P Pek sevilmiyo nedense ama biz iyiyiz böyel hehe Edik : evet akila ya direk aslıda garaja kaldırdık ara sıra böyle foto çekip nete koyucaksam cıkarıyoruz,zor oluyor ama değiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 geleneksel turk evi kullanilmayan salonu iste, boyle moblelerle doldurulup sonra ustleri orutlerle ortulup kullanilmaz, arada misafire filan acilir. bosuna vucud calismiyosun heralde arkadasim, tasi iste, antreman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bizimkiler de bunlardan yalnız. ama babam batınca 80li yıllarda yenisini alamamışız ondan bizim ki öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 abi KILL THEM WITH FIRE!!!! ilk foto benim gibi lan.. kilo alayım diye kasıyorum :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 aquila said: geleneksel turk evi kullanilmayan salonu iste, boyle moblelerle doldurulup sonra ustleri orutlerle ortulup kullanilmaz, arada misafire filan acilir. bosuna vucud calismiyosun heralde arkadasim, tasi iste, antreman. Orası ayrı bir salon değil salonun bir bölümü,geleneksel türk aileliği ilede pek ilgisi olduğunu sanmıyorum,sadece zevk meselesi mesajındaki amacı anlayamadım ama konuyu dağıtmayalım ben before-after öneri-eleştiri için koydum kaldı ki spor bölümü burası. Eğer tatmin olucaksan öyle örtü falan bizde kullanılmaz,u happy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 aquila said: geleneksel turk evi kullanilmayan salonu iste, boyle moblelerle doldurulup sonra ustleri orutlerle ortulup kullanilmaz, arada misafire filan acilir. bosuna vucud calismiyosun heralde arkadasim, tasi iste, antreman. Zaten saklıyorum herkesten bu vücudu resim için koltuk taşıya taşıya yaptım,dammit bak şimdi herkes öğrendi. Kilo almak kolay ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 napıyon göğüs günü? kaç basııyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 MEMELERIN COK GUZEL. oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Cons said: napıyon göğüs günü? kaç basııyon? Her bölge tek gün calisiyorum,şaşırma amaclı her hafta ya hareketlerin 1-2 sini yada sıralarını değiştiriyorum örneğin geçen haftaki göğüs. 3x pullover 4x bench dumbell fly 4x bench dumbell press 4x bench press 4x inchlyne dumbell fly 4x inchlyne press machine 2x dips pullover zaten çerez ısınma gibi,dipste artık bu workout üstüne 3-5 ne çıkarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 şu programla zaten büyüse ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 abi o kadar yanlışki nerden başlasam bilemedim ya dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Bu programla overtrain olmaz merak etme,genel olarak bütün bölgeler bu tip program. Olmasaydı zaten anorexi kalırdım,mitleri aşalım lütfen. Eğer sen o programdaki dips ve pulloverı hareketten sayıyorsan biraz daha araştırmalısın hacı bu işi. Kaldı ki ben bu programı 3 ay boyunca her hafta yapmıyorum,bir hafta yaptığım diğer haftanın aynısı olmuyor,bazen full üst göğüs + araya bench press dolsun diye. Yada sadece göğüs inchlyne olmadan vs.vs. anlatabildim umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 neyse adam akıllı açıklama yazıyodumda cehalet overwhelming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 25 SET TEK KAS GRUBU GOGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 hehe hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Cons said: 25 SET TEK KAS GRUBU GOGO Abi söyle yapalım o zaman, sen before-after ını falan koy,doğru bildiğini yaz antreman programını falan ben öyle anlarım işe yarayıp yaramadığını,eğer güzel bir gelişim falan varsa söz senin dediklerini uygulıycam 20 senelik antrenörümü hiçe sayıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 20 senelik antrenörün 7 aylık adama clenbuterol veriyosa zaten geç kalmışsın hiçe saymakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 HAHAHA onun verdiğini kim söyledi? Her gün başının etini yedim 10 gün boyunca clen clen diye öyle verdi,bilip bilmeden sallamayalım lütfen. Neyse konu çok saptı cons-aquila siz haklısınız abi. Daasaa hacı sanada atıcam birazdan WoT bi ÖM çav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar