Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before - After Foto (her turlu spor icin)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hafta içi 5 gün her bölgeye ayrı antreman ve antreman sonrası 15 dakika tempolu yürüyüş..
Özel kardiyo yapmıyorum.
Diyet listem şu şekilde :
Sabah :
2 Tam Yumurta
150 Gram Light Peynir
Yarım Domates-Yarım Salatalık
Şekersiz içecek
2 orta boy patates

Öğle :
200gram tavuk-balık-et
200gram light yoğurt
1 orta boy patates
1 porsiyona yakın limonlu salata

Akşam :
200gram tavuk-balık-et
200gram light yoğurt
1 orta boy patates
1 porsiyona yakın limonlu salata

Ara öğünler : kontrollü şekilde meyve ve sebze
Yağ-Tuz-Şeker-Un ve unlu mamüller-hazır gıdalar ve baharat yasak
Mesaj tarihi:
Hatırlatma için ;
Boy 172.

Ayrıca o diete ekstra gaspari myo fusion günde 2 ölçek eklemeyi düşünüyorum.
Pre-Workout olarak Jack3d kullanıyorum.
Antremanlarımda bir çok cuttingin aksine az kilo çok tekrar şeklinde değil, max ağırlık max tekrar (tekrarlar minumum 10)
Mesaj tarihi:
Ekmek tuz gibi şeyler sorun değilde en çok zorlandığım Kazandibi oluyor haftada 1 gün 200gramla ödüllendiriyorum ve o gün 1 patates eksik yiyerek günah çıkarıyorum.

Birde ara sıra canım fastfood çekiyor ehehe.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

supplement kullaniyormusun, whey , creatine vs.. ? cok basarili buluyorum senin diyet ve sonucu. tebrik.

Teşekkür ederim,supplement 0 4-5 gündür clenbuterol kullanıyorum0.02mg lik günde 2 tablet. Aslında onada gerek yoktu ama ben dietin gidişini hiç beğenmiyorum o yüzden takviye kullandım.
Bana çok küçülüyormuşum yeterli yağ yakımı olmuyormuş gibi gleiyor hep,gerçi aynı sorun bulk dönemindede vardı hiç yeterli bulmuyordum gelişmeyi.
Amino kullanmayı düşünüyorum şunları 1-2 kişi çok övdü nasıldır bilmilyorum ama değerleri iyi geldi gözüme 20tüp var haftalık 5 idmandan 1 ay yapar.
http://urun.gittigidiyor.com/Power-System-Amino-Liquid-11500MG-20x25ML_W0QQidZZ40580536#aciklama
Creatine aslında performans adına kullansammı diye düşünüyorum diet+sıcak antremanlar biraz zorlamaya başladı

Tuz konusuna gelince arkadaş söylemiş ama bende söyleyeyim vücutta su tutar tuz o yüzden yasak,tuzdan alıcaklarını 1-2 şişe soda ile karşılayabiliyorsun zaten temiz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...