Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before - After Foto (her turlu spor icin)

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

2000-2006 1.80 boy 64 kilo allaha emanet
2006-2007 1.80 boy 70 kilo -> burda 3-4 aylık bir salon-evde çalışma söz konusu abdominaller çok az çıkmış göğüs kasları gözükür kol falan gayet kalın idi. 70 80 bench press basıp 40 şınav çekiyordum zorlanmadan falan.

2007-2008 salış 77 kilo göbek + kaslar tamamen yok oldu biraz kol ve bacaklar duruyordu

2008-2009 göbek ne lan hatun götüremiyorum diyip 1.5 aylık bir diyet 0 spor = 70 kilo, 0 göbek.

2009-2011 ver yansın fastfood + wow + 0 spor = 90 kilo , kafam kadar göbek, 5 şınav çekince gtten soluma. feciyim yani.

nerden başlayım ne yapayım ben şimdi ? dumbell lar duruyor, 2 tane 5 kg lik, 2 tane 8kg lik. bar ve bench'i taşınırken bıraktım gitti eski evde taşımaya üşenip. şuan salona da gidemem. benim halimdeki bi insana dumbell lar ve evde yapılabilecek hareketler ve az buz bi diyet yazandan arnold şıvartzenigır razı olcak.
Sosyal ağlarda paylaş

Perfectionist said:

Tebrikler. Doğru şekilde kilo almak kolay değil. Zor olanı başarmışsın. Ama bir 7 kilo daha alırsın. O boydaki birine gider yani. Gerçi yaz geliyor bünye kışın verdiği tepkiyi veremeyebilir.

Agzindan bal damlıyor yerim seni :) teşekkürler. 5 kilo daha kesin lazım diye düşünüyorum ben de. Umarim bi daha hiç öyle zayıflamam.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:

Perfectionist said:

Tebrikler. Doğru şekilde kilo almak kolay değil. Zor olanı başarmışsın. Ama bir 7 kilo daha alırsın. O boydaki birine gider yani. Gerçi yaz geliyor bünye kışın verdiği tepkiyi veremeyebilir.

Agzindan bal damlıyor yerim seni :) teşekkürler. 5 kilo daha kesin lazım diye düşünüyorum ben de. Umarim bi daha hiç öyle zayıflamam.

Benzer şeyleri bende yaşadım onun için biliyorum. Kolay değil gerçekten vücudu anabolik moda alıp kütle kazanmak. Özellikle işte ectomorph tipte bir bünyeye sahipsen ciddi bir beslenme rutini gerekiyor. Ama bir kere belli kas kütlesini yakaladığın zaman sonra vücut kolay kolay eskiye dönmüyor benim gördüğüm kadarıyla. Belki biraz yaşla da ilgili olabilir. Ama eskisi gibi olmazsın yani merak etme. Aynen devam :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ezio said:

Rasmon bilmiyorum hiç,internetteki saçma sapan formüllerede inanmadığım için onlarlada hiç hesaplamadım. Çok mu yağlı duruyorum, eskisine göre epey yağ yaktım aslında.

tercih meselesi biraz, ışıktan da çok net gözükmüyor ama hacim olarak yeterlisin bence. biraz yağ yakarsan daha hoş olur gibime geliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında bundan daha hacimliydim 75kg de diete basladim zaten bu dietteki halim 71kg de çekildi.
Sanırım iyice kuruyana kadar bir 65kg yi görücem, hacim olarak daha düşük olucak ama tüm detaylar çıkıcak.. Önümüzdeki kış 75kg yağsız kuru hedefim var bakalım.
Steroidsiz bu kadar oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...