Laorx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 undead'den insana dönmüşsün cidden, tebrikler ahdsafh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 adam oldum diyosun yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 dragonmax erkeklige adim atmis beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 bodyci olun ama adam olaman demişlerdi. bilemedim şimdi oldum mu olamadım mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Bira içemedikten sonra yaşamanın ne anlamı var bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 bi fotoğraf koy artık bunun üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 @ Kanuni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Aluriel said: bi fotoğraf koy artık bunun üzerine seni mi kırıcam dediim gibi öyle pek kaslı çoşkun bişi değilim, ama güzel kilo aldım. usa florida t-shirtü M, en alttaki beyaz t-shirt L. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 *gereksiz bilgi* en son resimdeki tişorttan bende de var. *gereksiz bilgi* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 2000-2006 1.80 boy 64 kilo allaha emanet 2006-2007 1.80 boy 70 kilo -> burda 3-4 aylık bir salon-evde çalışma söz konusu abdominaller çok az çıkmış göğüs kasları gözükür kol falan gayet kalın idi. 70 80 bench press basıp 40 şınav çekiyordum zorlanmadan falan. 2007-2008 salış 77 kilo göbek + kaslar tamamen yok oldu biraz kol ve bacaklar duruyordu 2008-2009 göbek ne lan hatun götüremiyorum diyip 1.5 aylık bir diyet 0 spor = 70 kilo, 0 göbek. 2009-2011 ver yansın fastfood + wow + 0 spor = 90 kilo , kafam kadar göbek, 5 şınav çekince gtten soluma. feciyim yani. nerden başlayım ne yapayım ben şimdi ? dumbell lar duruyor, 2 tane 5 kg lik, 2 tane 8kg lik. bar ve bench'i taşınırken bıraktım gitti eski evde taşımaya üşenip. şuan salona da gidemem. benim halimdeki bi insana dumbell lar ve evde yapılabilecek hareketler ve az buz bi diyet yazandan arnold şıvartzenigır razı olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 suratına nolmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 nolmuş o.O *gora sdf* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ben de onu diyorum işte ne olmuş? :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Tebrikler. Doğru şekilde kilo almak kolay değil. Zor olanı başarmışsın. Ama bir 7 kilo daha alırsın. O boydaki birine gider yani. Gerçi yaz geliyor bünye kışın verdiği tepkiyi veremeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ValhallAwaitsMe said: Buda bu akşam çektiğim 15 resimden tek düzgün çıkan (ya poz kötü ya karanlık cıkmıs yada çeken arkadaş titretmiş pff) Resim Selam, tekrardan foruma döndüm, en son eklediğim resim buymuş sanırım, son halim 71kg deyim resim : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Perfectionist said: Tebrikler. Doğru şekilde kilo almak kolay değil. Zor olanı başarmışsın. Ama bir 7 kilo daha alırsın. O boydaki birine gider yani. Gerçi yaz geliyor bünye kışın verdiği tepkiyi veremeyebilir. Agzindan bal damlıyor yerim seni :) teşekkürler. 5 kilo daha kesin lazım diye düşünüyorum ben de. Umarim bi daha hiç öyle zayıflamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ezio yağ oranın kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Rasmon bilmiyorum hiç,internetteki saçma sapan formüllerede inanmadığım için onlarlada hiç hesaplamadım. Çok mu yağlı duruyorum, eskisine göre epey yağ yaktım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Dragonmax said: Perfectionist said: Tebrikler. Doğru şekilde kilo almak kolay değil. Zor olanı başarmışsın. Ama bir 7 kilo daha alırsın. O boydaki birine gider yani. Gerçi yaz geliyor bünye kışın verdiği tepkiyi veremeyebilir. Agzindan bal damlıyor yerim seni :) teşekkürler. 5 kilo daha kesin lazım diye düşünüyorum ben de. Umarim bi daha hiç öyle zayıflamam. Benzer şeyleri bende yaşadım onun için biliyorum. Kolay değil gerçekten vücudu anabolik moda alıp kütle kazanmak. Özellikle işte ectomorph tipte bir bünyeye sahipsen ciddi bir beslenme rutini gerekiyor. Ama bir kere belli kas kütlesini yakaladığın zaman sonra vücut kolay kolay eskiye dönmüyor benim gördüğüm kadarıyla. Belki biraz yaşla da ilgili olabilir. Ama eskisi gibi olmazsın yani merak etme. Aynen devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 zayıf olmak güzel neyine kasıyorsunuz abi asıl şişmansanız sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Ezio said: Rasmon bilmiyorum hiç,internetteki saçma sapan formüllerede inanmadığım için onlarlada hiç hesaplamadım. Çok mu yağlı duruyorum, eskisine göre epey yağ yaktım aslında. tercih meselesi biraz, ışıktan da çok net gözükmüyor ama hacim olarak yeterlisin bence. biraz yağ yakarsan daha hoş olur gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Aslında bundan daha hacimliydim 75kg de diete basladim zaten bu dietteki halim 71kg de çekildi. Sanırım iyice kuruyana kadar bir 65kg yi görücem, hacim olarak daha düşük olucak ama tüm detaylar çıkıcak.. Önümüzdeki kış 75kg yağsız kuru hedefim var bakalım. Steroidsiz bu kadar oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Ezio said: ValhallAwaitsMe said: Buda bu akşam çektiğim 15 resimden tek düzgün çıkan (ya poz kötü ya karanlık cıkmıs yada çeken arkadaş titretmiş pff) Resim Selam, tekrardan foruma döndüm, en son eklediğim resim buymuş sanırım, son halim 71kg deyim resim : Sakallari kesmissin. Aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 me gusta suratı eklenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar