SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Selam, Wow oynarken çok sık şekilde oyun donuyor 5-10 saniye yda 1 dakika sonra tekrar geliyor dc yemeden. O sırada air ties download ve upload 0ms olarak gösteriyor,çözümünü bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 modemle alakalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 siteler falan gayet hızlı acılıyor ama dungeonlardavs. oyunda direk 3-4 dakika spike yiyorum bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 wow felaket oynanmıyor sürekli 1-2 dakikalık spke yiyiorum am net çok hızlı varmı çözümbilem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Sadece bi öneri, bende lag/spike olmuyor bunları yaptıgımdan beri. Hepimizin bildiği http://www.mmo-champion.com/ anasayfasında benim 1 gün öncesinde yolladığım bu postu yayınladı. Başta belirttiklerimi Türkçe yazıyorum: 1/2: Başlat->Çalıştır seçip: regedit yazıyoruz. HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServicesTcpipParametersInterfaces Dizinini buluyoruz. {7DBA6DCA-FFE8-4002-A28F-4D2B57AE8383} gibi rakam/harf karmaşası olan klasörler arasında biri bize lazım, bunu bulmak için hepsine tek tek tıklıyoruz ve o andaki ip adresimizin yazılı olduğu klasore girip sağdaki boşlukta sağ tıklayı yeni DWORD değerinde bir satır oluşturuyoruz. İsmini TcpAckFrequency koyup değerini 1 yapıyoruz. 2/2: Yine regedit içinde HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftMSMQParameters dizinine ilerliyoruz. Eğer Sizde bu dizin yok ise. http://rapidshare.com/files/77255080/msmq.reg.html dosyasını indirip 1 kere tıklayın. veya Bu işlemi download etmeden manuel olarak yapmak isterseniz. Boş bir Notepad açıp: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftMSMQ] [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftMSMQParameters] "TCPNoDelay"=dword:00000001 [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftMSMQParametersOCMsetup] [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftMSMQParametersSecurity] "SecureDSCommunication"=dword:00000000 [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftMSMQParameterssetup] [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftMSMQSetup] yazın ve msmq.reg olarak kaydedin. Ve bu dosyayı tıklayın. Parameters dizininde DWORD değerinde ve TCPNoDelay isminde yeni satır oluşturup değerini 1 yapın. Bu işlemler tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekli. Yapılan uyarıları ben tekrardan burada belirtiyim: -Bu işlemlerin nasıl yapıldıgını bilmiyorsanız hiç bulaşmayın. -Download hızının yavaşladıgı, değişmediği ve arttığı ayrı ayrı tesbit edilmiş. -Windows Vista kullanıcıları için bu adreste başka bilgiler mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 anasayfasında öyle birşey görmedim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar