Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-nokia-14-ay-civari-turkcell-garantili-faturali-32gb-siyah-n97-sifir-gi/detay Halihazirda burda urunum sergilendigi icin tekrar uzun uzun yazmaya gerek yok diye dusundum. Telefon temiz,titiz kullandim.Garantisi 14 ay kadar daha var. Turkcell`den almistim. Tum aksesuarlari,faturasi ve kutusuyla vericem. Istanbul olursa elden teslim ederim. Fiyatinin son oluru 700tl
di Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Abi ekran baya fena gorunuyor ikinci fotografta. Kirli falan mi kaldi acep ?
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Yok ya hem parmak izi olmustur hem de yansima var o sirada sanirim.Telefonun ekraninda arkasinda markasinda gelip gorup cizik bulana durum ismarliyorum :) Cok ciddi israrli alici olursa webcam falan acar gosteririm. Fiyati dusuyor olmamdan endise edilmesin,beklenmedik nakit akisi yasadigim icin elimden ciksin gitsin istiyorum.
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Linke yeni fotograflar ekledim ama duzgun cozunurlugu olan birseyle cekemedigimden mukemmel olmadilar.Yine de ekstra fikir verir dedim.
di Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Ben hanima dusunuyodum, ondan bik bik ettim ama senin telefona bakarken nexus one gordu bi yerde, para biriktirip onu almaya karar verdi. =)
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 =) Icinin rahat etmesi onemli olan zaten Simdiden hayirli olsun yengeye :)
Öne çıkan mesajlar