Theridone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 max olmalı bence. yada lesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Fistan said: isimlere karismak olmaz ama 10 sene sonra her 10 erkekten biri kuzey olacak heralde. cok fazla konulmaya basladi. Yapma beee.. Biz Kuzey ismine karar verdiğimizde çok kişi hiç duymadım demişti, belli bir yaşın üzerindekiler de "Kuzey Vargın vardı artist" demişti. Ama orada burada biz de çok fazla bebek görmeye başladık Kuzey adında. Kızda da DURU ve DURUSU. Yön isimlerini çok seviyorum ama güney ve doğu da çok güçlü isimler mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 kızlarda "derin" enflasyonu da mevcut en komiği enflasyon değil de de-enflasyon olan isimler. mesela izel-çelik-ercan 3lüsü çıktıktan sonra bu isimlerde baya bi düşüş var benim gözlemim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 lan kaç tane doğu tanıdım hepsi aşırı inat adamlar çıktı. kafasına yapması gerekeni zımba ile zımbalaman lazım doğru işi yapsın diye. yoksa yine burnunun doğrultusuna gidip boka sarıyor salaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 candan olabiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar