Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 hayirli olsun insallah sorunsuz bir hamilelik olur
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 LuNiZ said: veeeeeeeeeeeeee bombayi patlatioruz arkadaslar.. kontrol gerceklesti.. hersey yolunda.. iki adet son derece saglikli kalp atisi gozlemledik :D time lord ::o
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Selamlar, guncelleme oldugunda haberdar edecektim. Bugun cinsiyetler belli oldu, Biri kiz, Digeri Erkek... Duru ve Kuzey insallah subat in 20 si sularinda bizimle olacaklar. paylasmak istedim :) cok keyifli birseymis bu. bir ton dert tasa hic biri umrunuzda olmamasiymis, derlerdi inanmazdim.. cok tuhaf hissediyorum kendimi.. :D
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 kiz isminde cok net degiliz, niye hayal? soyadi deger olcak abi.. hayal deger.. ne bilim.. uymaz bence.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 1 kız 1 erkek mis gibi. aynısından isterim ilerde . ve buna ben şans derim :) isimlere karismak olmaz ama 10 sene sonra her 10 erkekten biri kuzey olacak heralde. cok fazla konulmaya basladi.
cemss Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ne blim bence kız için hayal yada bade gider. yani en azından benim favorilerim.
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ahaha bu tekliflerinizi aksama aile meclisimizde gundem maddesi olarak ekledim :) ahahah degisiklik olursa haber ederim ehe
cemss Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 eheh estağfurullah siz yine beğendiginizden şaşmayında sonuçta hayal deger olarak düşünmek bence yanlış.kız evlenince soy adı falan değişicek o zaman adına karşılık nasıl bir soy adı alıcağı bilinmez. e tabi bu benim bir varsayımım :)
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 simdi esim evde yok valla.. o yuzden net bise diyemicem oneririm ne derse solerim :D cok net degiliz dedigim gibi.. biz daha evlenmeden, hani erkek olursa adini ben, hatun olursa adini o koycak diye anlasmistik o yuzden bisey soyleyemiyorum :D kuzey konusunda da fistan kesinlikle haklisin.. ama ruzgar ve poyraz dah daha az kuzey en azindan :D
cemss Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 vur masaya yumruuu kızın ismini de ben koyucam üleeeayn de :D şaka bi yana konuşması bile güzel yaw bu olayları.
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ben kültigin koyardım mesela, işte o yüzden çocuğum olmuyor
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 kimse söylememiş ben söyleyeyim para ile gelen bayanlardan olsam takma isim olarak hayal koyardım kendime
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Tebrikler,Allah analı babalı sağlıkla büyümelerini ve hayırlı birer evlat olmalarını nasip etsin.
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Allah analı babalı büyütsün :) Oğlanın ismini eralp koymayın, çok eralp olmasın ortalıkta :D oğlum olsa ismini onur aydın koyardım valla
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ahaha tesekkurler iyi dileklerinize :) saolun arkadaslar.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Kıza: Burçe (Börteçine'nin Türkçesi) Oğula da: Cengiz aslında şu da var Oğula: Akay (temiz ay) Kıza: Apakay (daha temiz ay) ikisi tatarca kelimelerdir ve sırayla erkek çocuk, kız çocuk demek hani madem ikiz çıkacaklar uyumlu olur akay, apakay
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 "Bob" koysunlar yada.. iksine de
Öne çıkan mesajlar