Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 hayirli olsun insallah sorunsuz bir hamilelik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Tebrikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 LuNiZ said: veeeeeeeeeeeeee bombayi patlatioruz arkadaslar.. kontrol gerceklesti.. hersey yolunda.. iki adet son derece saglikli kalp atisi gozlemledik :D time lord ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Selamlar, guncelleme oldugunda haberdar edecektim. Bugun cinsiyetler belli oldu, Biri kiz, Digeri Erkek... Duru ve Kuzey insallah subat in 20 si sularinda bizimle olacaklar. paylasmak istedim :) cok keyifli birseymis bu. bir ton dert tasa hic biri umrunuzda olmamasiymis, derlerdi inanmazdim.. cok tuhaf hissediyorum kendimi.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 kızın ismini hayal koyun yeaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 kiz isminde cok net degiliz, niye hayal? soyadi deger olcak abi.. hayal deger.. ne bilim.. uymaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 1 kız 1 erkek mis gibi. aynısından isterim ilerde . ve buna ben şans derim :) isimlere karismak olmaz ama 10 sene sonra her 10 erkekten biri kuzey olacak heralde. cok fazla konulmaya basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ne blim bence kız için hayal yada bade gider. yani en azından benim favorilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ahaha bu tekliflerinizi aksama aile meclisimizde gundem maddesi olarak ekledim :) ahahah degisiklik olursa haber ederim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 eheh estağfurullah siz yine beğendiginizden şaşmayında sonuçta hayal deger olarak düşünmek bence yanlış.kız evlenince soy adı falan değişicek o zaman adına karşılık nasıl bir soy adı alıcağı bilinmez. e tabi bu benim bir varsayımım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 simdi esim evde yok valla.. o yuzden net bise diyemicem oneririm ne derse solerim :D cok net degiliz dedigim gibi.. biz daha evlenmeden, hani erkek olursa adini ben, hatun olursa adini o koycak diye anlasmistik o yuzden bisey soyleyemiyorum :D kuzey konusunda da fistan kesinlikle haklisin.. ama ruzgar ve poyraz dah daha az kuzey en azindan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 vur masaya yumruuu kızın ismini de ben koyucam üleeeayn de :D şaka bi yana konuşması bile güzel yaw bu olayları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ben kültigin koyardım mesela, işte o yüzden çocuğum olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 hayal olmaz, pek bir şey, mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 valla bence hayal yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 kimse söylememiş ben söyleyeyim para ile gelen bayanlardan olsam takma isim olarak hayal koyardım kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 dreagloth ta onu kastetmişti sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Doğa'yla Doğu koyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anomen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 sude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Tebrikler,Allah analı babalı sağlıkla büyümelerini ve hayırlı birer evlat olmalarını nasip etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Allah analı babalı büyütsün :) Oğlanın ismini eralp koymayın, çok eralp olmasın ortalıkta :D oğlum olsa ismini onur aydın koyardım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ahaha tesekkurler iyi dileklerinize :) saolun arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Kıza: Burçe (Börteçine'nin Türkçesi) Oğula da: Cengiz aslında şu da var Oğula: Akay (temiz ay) Kıza: Apakay (daha temiz ay) ikisi tatarca kelimelerdir ve sırayla erkek çocuk, kız çocuk demek hani madem ikiz çıkacaklar uyumlu olur akay, apakay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 kiz oglan koysunlar daha net olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 "Bob" koysunlar yada.. iksine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar