Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana Tattoonu göster

Seele

Öne çıkan mesajlar

Korax said:

Vazgecilecek bisey yokki, yaptirdim zaten, okumadin sanirsam. Yara izi gectikten sonra orada hicbir iz falan hicbisey kalmiyo. Sadece blacklight altinda görunuyo o dövme.

ilk kez gördüm böyle birşeyi birde yamukluk var ama en üstte ki üçgende :S . kanserojen madde içerdiği için türkiye'de yapmıyorlar fln.. yazmış ekşi sözlük'te. Dogruluğu nedir bunun
Sosyal ağlarda paylaş

abi sahibi sensin, dövme senin, kol senin.. sen beğendiysen dert değil de ben hâlâ miami ink falan gibi yapamıyorlarsa dövmecilerin herhangi bir dövme yapmalarından taraftar değilim..

resimde detay vs gözükmüyor. bi garip duruyor.
gerçi sakalı bile sen dedikten sonra "hey o sakalmış huh?" diye farkettim.. resim kalitesinden işte.
Sosyal ağlarda paylaş

ya öyle bi dövme yaptırtmak için 1 zamanın olcak 2 çok paran olcak zaten.
ben bu dövmeyi dövmeci bir arkadaşımı 2 günlüğüne sidede ziyaret ettiğimde bedavaya yaptırtmıştım. hani ben artık bir tam gece geçtikten sonra yeter bırakalım abi falan dediğimde o daha iyi olması için baya kasmıştı. bi ara ben uyudum o devam etti hatta galiba :D

kısa zamanda finansal çizik vermeden yaptırdığım bu dövmeden acaip memnunum. ha ilerde param olursa daha üzerinde oynama yapılabilir. ama figür hep kalıcak orda :)
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Korax said:

Vazgecilecek bisey yokki, yaptirdim zaten, okumadin sanirsam. Yara izi gectikten sonra orada hicbir iz falan hicbisey kalmiyo. Sadece blacklight altinda görunuyo o dövme.

ilk kez gördüm böyle birşeyi birde yamukluk var ama en üstte ki üçgende :S . kanserojen madde içerdiği için türkiye'de yapmıyorlar fln.. yazmış ekşi sözlük'te. Dogruluğu nedir bunun

Simciiik, gitar caldigimdan dolayi, ben o pozisyona göre tuttum kolumu öylecene yapistirdik.Yara izine bakinca ucgende bi problem yok ama genel bakinca hafif bi egimle yapistirdik kolumun durusuna göre. Bide resimde kolumu hafif bukmustum belki orasi kivrildigindan falan hafif öyle gorunmus olabilir. Gerci dedigim gibi, bu dövme normalde kolumda görunmedigi icin fazla yamukluguna falanda dikkat etmedim.

Kanserojen madde icerip icermedigi hala tartisilir bi durumdaymis, cunku bu murekkep hakkinda bi arastirma yapmamislar henuz amerikanyali bilim adamlari. Onun disinda, zaten normal murekkeplerde de hala kanserojen madde tartisilir durumda diye hatirliyorum(kirmizi ve mavi renklerde falan özellikle), yanlista duymus olabilirim, hataliysam duzeltin. Yalniz bu boyanin kullanma kilavuzunda "dolgu olarak uygulamayin, cizgi olarak yapin, yapcaksaniz bokunu cikarmayin susleyin hafiften" denilmis. Yani yinede bi uyari var. Bizde oyuzden sadece play'in icini doldurduk, iyilesme surecini etkileyecekmi yoksa bi kac gun icinde esrarengiz bisekilde ölurmuyum yada mutant falan olurmuyum diye. Simdilik hersey normal, haftaya hepsinin icini ayni play gibi gölgeli bisekilde doldurtmayi dusunuyorum.

Arkadaslar bide dövmeyi yapan sahsiyet cok önemli. Eger detay,ciddi bisey yaptiracaksaniz, gercekten bu isi sanat icin ve özenle yapan birine yaptirin, para icin yapan birine degil. Bide bol zaman ayirsinki, duzgun yapsin. 1.5 saatlik dövmeyi, siradaki musteriyi almak icin 1 saate yetistirmeye calisan bi adama, heleki dusuncelerinizi dikkate almayan "bilioz iste öyle olcak bende biliom sus isimi yapiyim" tavirlarinda bi adamsa yaptiracaginiz adam, derhal uzaklasin oradan. Parasi neyse verin, cunku bu tshirt degil, omur boyu vucudunuzda kalacak bisey. Bide vucut neticede kagit parcasi degil, zamanla derisi degisir insanin, gunes etkiler falan, bunu zamanla kontrol ettirmek, duzelttirmek falan gerekebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

bu UV olayı iyiymiş de bence mutlaka az da olsa iz kalır. o yüzden düz dövme yaptırıp etrafını UV dövmelerle süslemek mantıklı olurdu bence.

edit: ayrıca

Really how safe is UV inks? Given its extensive testing for FDA approval, with absolutely no adverse reactions to it in over ten years.

- It contains NO phosphors
- It is NOT radio active
- It DOES NOT contain EverGlow
- It does not show any tendancy to cause cancer.
- It has FDA approval as a Spectral Marking Pigment that was developed for use in tracking animals and fish - and yes the same ones we eat, and has been tested and used with NO adverse reaction in humans for over 10 years.
- the florescent dye is completely safe and has NO carcinogen and is human safe and does not spread or “blow out” because the dye is contained in micro capsules.
Sosyal ağlarda paylaş

cerebralis said:

sırtımda var boydan boya.5 mandala büyükten küçüğe dizili..renkli menkli .ayrı ayrı fotolarını bulamadım full hal de koyamıcam.artık parçaları bulduğumda paylaşırım.
ayrıca nuwanda süper dövme

demişim vakti zamanında.bu da full hali ama foto üstten çekildiği için ebatlar net belli olmamış desenlerle.bu ilk bitmiş hali renkler oturdu biraz daha ve bikaç yerde daha rötuşlar olucak

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...