batlamyus376 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 az önce elimize geçen bir bilgiye göre küresel ısınmanın cehennemi de vurduğu öğrenildi. Mevsim ayırt etmeden yanan ateşin bundan sonra mevsim ayırt edeceği ortaya çıktı. Normal sıcaklık değerleri çok olan cehennemin bundan sonra acaip çok olacağı tahmin ediliyor. Yetkililerin sıcaktan korunmak için tavsiyesi bol bol sulu yemek yiyin. Hakkımızda hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 şakaysa komik değil, ciddiyse günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 kutup ayılarının çektiği çilelerden sonra bunu da mı yapacaktın kuresel ısınma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 "ajanstan yeni gelen bilgilere göre cehennemi sel basmış, bozulan ateş yapıcılar yüzünden artık cehennem daha ılık olacakmış" desen bu yağmurlu havalarda daha anlamlı olurdu. yinede terazine tıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batlamyus376 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bizim ajans biraz geriden geliyor robinson kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batlamyus376 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 dadada said: şakaysa komik değil, ciddiyse günah. cok ciddiyim.acaip ciddiyim.feci ciddiyim.gel gönüller bir olsun hepberaber ciddi olalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bence sıcak başınıza vurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 abi bazen cidden boş işler peşinde olduğunuzu düşünmeden edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batlamyus376 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 cemss said: abi bazen cidden boş işler peşinde olduğunuzu düşünmeden edemiyorum. düsünme o zaman.kafana yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 cemss said: abi bazen cidden boş işler peşinde olduğunuzu düşünmeden edemiyorum. garbıçta boyle dalgasına bi topaka ciddiye yakın postlar atanları da ben anlamıyorum. Hadi aç flash tvde batan güneş var aç izleyelim hep beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 adamlar 2ledi beyler help biri ejderha biride bilim adamı.eyvah eyvah napıcaım ben şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 shut up and keep suckin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batlamyus376 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 cemss said: adamlar 2ledi beyler help biri ejderha biride bilim adamı.eyvah eyvah napıcaım ben şimdi. bilime adanmış tüm kalbimle diyorum ki; 'Oku! Yaradan rabbinin adiyla oku!' cemss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar