vuvuzela Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 genelde bu topikleri acan banlanırdı ama dün bi kız actı banlanmadı ( ben en son actıgımda uzaklastırma almıstım ) o gazla bi actım bakalım hayırlısı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 şerefe *hic* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 serefe canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 o kiz benim de. alkol topigi acan banlanir die bisi yok, hele kiz oldugu icin bi yaptirim yapilmaz die bisi asla yok. aksine kiz olunca aggro cekiyosun gayet. küfredersen banlanirsin anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 bu gece ara verdik kandil sebebiyle. yarın görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 @ nil özet geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 @vuvuzela: alkolden banlenmek diye bisi yok. baska bisi yapmadigina emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Alkolden biri mi banlandı asdsadsa -Neden banlandın? +Alkolden -Kaç promille giriş yaptın? +!??!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ya bence kesin bi modda msn in vardır böyle ahahhaha nil yahuv kac tane içtin kızzııııııııııımmmmmm deli misin yat uyu hadi,sonra bir ara birlikte içelim bak söz ama ? diye bi muabbet gecmistir,yani müsama gösterilir,burası pati :=):=)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 vaniLLe said: o kiz benim de. -> dogru alkol topigi acan banlanir die bisi yok, -> yalan hele kiz oldugu icin bi yaptirim yapilmaz die bisi asla yok.-> yalan aksine kiz olunca aggro cekiyosun gayet.-> yalan küfredersen banlanirsin anca. -> yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 of akollü insan modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 çirkin birşey söylüyosun vuvuzela. saçmalama. dün açtığı topikte banlanmasını gerektirecek birşey yoktu en fazla kitlenir gider. her boku bilmemkinde msni var yok kız diye bağlamayın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Yahu tamam pati adil degilde bu yaptıklarınız demokrasiyi getirecek degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Alkol değil qq topici bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Seele said: vaniLLe said: o kiz benim de. -> dogru alkol topigi acan banlanir die bisi yok, -> yalan hele kiz oldugu icin bi yaptirim yapilmaz die bisi asla yok.-> yalan küfredersen banlanirsin anca. -> yalan hay allahim. alkol topigi acan, anca argo konusursa, küfrederse fake fake hareketler yaparsa banlanir heralde. adam sarhos banhammeri gömcürteyim ensesine denmiyordur herald.. said: aksine kiz olunca aggro cekiyosun gayet.-> yalan dogru gayet, kizlar sarhos topigi aciyo attention whoreundan tut bilmemnesine kadar saydiriliyo. erkekler öyle bisi yaparsa, AFERIN KOCUM KOY BI KADEH DAHA deniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 abi ayrıcalıkta olsun nolcak.adamlar 2001 den beri kayıtlı bi bildikleri vardır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Gerçeği yansıtmıyo abi söylediğiniz.50kere alkollü girip typolu sarhoşm ben topicleri açıldı ben de açtım.. Senin uzaklaştırma alkollüyken ettiğin bi laftandır büyük ihtimal.Eğer alkolden banlandıysan da kurallarda yazmayan bişey ve haksız yere banlanmışsındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 vuvuzela said: ya bence kesin bi modda msn in vardır böyle ahahhaha nil yahuv kac tane içtin kızzııııııııııımmmmmm deli misin yat uyu hadi,sonra bir ara birlikte içelim bak söz ama ? diye bi muabbet gecmistir,yani müsama gösterilir,burası pati :=):=)))))) he karakedi enistem olurdu, ondan kiyak geciyolar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 banlenipte acc almış hissi veriosun vuvu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 cemss said: abi ayrıcalıkta olsun nolcak.adamlar 2001 den beri kayıtlı bi bildikleri vardır heralde. isterse M.Ö kayit olsun haksiz adam haksizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 anlatamadım demek istediğim yok bu topic açtı ben açsam banlanırım yok bana x dedi ben desem banlanırım ayaklarını geçmemiz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Seele said: isterse M.Ö kayit olsun haksiz adam haksizdir. orası öle ama bazıları daha da haksızdır bunuda unutmamak lazm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 problem: x açınca banlenmiyo ben açınca banleniyorum çözüm: açma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 abvblizzard said: problem: x açınca banlenmiyo ben açınca banleniyorum çözüm: açma. oha yazdıklarımı özet geçtin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 demokrasi aramaka zaten yanlis forum bu. amam mod ve admin cevrelerine yakin olman ve bayan olmam seni bir takim seylerden koruyor yada göz yumuluyor. topikler mesajlar birden yok olur hasir lati olur yasadik bunlari burda. ha ben admin olsam bende onlar gibi davranirim kankilerimi felan kollarim normal yani abartmasin kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar