Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Ya arkadaşlar herkes yaptığı ilk 5 tercihi yazsında patilerin hangi üniversitede buluşacaklarını öğrenelim bu sene[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 itü gibi[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
narin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 1-pantheon-assas 1 paris 2-pantheon-assas 1 paris 3-pantheon-assas 1 paris 4-pantheon-assas 1 paris 5-pantheon-assas 1 paris[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar "
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 mesela benimkiler 1-Odtü Elektrik ve Elektronik Müh. 2-Odtü Bilgisayar Müh. 3-İtü Bilgisayar Müh. 4-İtü Elektronik Müh. 5-İtü Telekominikasyon Müh. valla aslında bu beş taneyede giremicem 6. tercihim odtü makina ya gidecem gibi bir his var içimde hadi hayırlısı[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ytü uluslararası ilişkiler yazan varmı?
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: narin, 05 Ağustos 2004 00:40 tarihinde demiş ki: 1-pantheon-assas 1 paris 2-pantheon-assas 1 paris 3-pantheon-assas 1 paris 4-pantheon-assas 1 paris 5-pantheon-assas 1 paris bu pantheon angels&demons'da geçiyordu :)
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 1- dokuzeylül ing. işletme 2- dokuzeylül ing. iktisat 3- eskişehir anadolu ing. işletme 4- eskişehir anadolu ing. iktisat 5- dokuz eylül işletme
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 puanım 358.9 itü bilgisayar - 365 hacettepe bilgisayar - 360 marmara bilgisayar - 360 ODTU end. ürünleri tas. - 359 ITU end. ürünleri tas. - 356 İEÜ bilgisayar - 359 İEÜ yazılım - 357 Ege bilgisayar - 355 Yüksek Teknoloji Bilgisayar - 351 Dokuz Eylül Bilgisayar - 354[signature][hline]Alma? Mater?
Head Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 marmara üni - aktüerya marmara üni - çevre ekonomisi ve endüstrisi bilmemnesi kocaeli üni - jeofizik mühendisliği kocaeli üni - jeoloji mühendisliği kocaeli üni - çevre ekonomisi ve end.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bende yazdım tercihlerimi bu başlık altına ama bu başlıın ne amaçladıını anlamadım, herkes gireceine inandıı üniyide belirtse daa ii olcak gibi benim mesela Eskişehir Anadolu Üni. İngilizce İktisat[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ben anlamışım sanırım :P[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Head, 05 Ağustos 2004 01:56 tarihinde demiş ki: ........ marmara üni - çevre ekonomisi ve endüstrisi bilmemnesi ........ kocaeli üni - çevre ekonomisi ve end. yav o çevre diyil çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri ben de yazdım ordan bilioyorum;)[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m.
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 forever sabancı diyosun yani :P ben muhtemelen daü - bilg müh. teyim
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 *yıldız kim. müh *itü kimya *yıldız metalurji *itü jeodezi *itü jeofizik Ama benimde içimdeki bir sen 6. tercihim yani itü jeolojiye yollanacağımı haykırıyor. [signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 05 Ağustos 2004 09:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Head, 05 Ağustos 2004 01:56 tarihinde demiş ki: kocaeli üni - jeofizik mühendisliği 7 Sene okudum tavsioye etmem.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Dingaer tercihlerin gerçekten iyi fakat topici açmanın sebebi bu olmasın?[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim.
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 puanım 365 itü bilg 365.5 itü eletronik 365 küsür itü telekominikasyon 364 küsür itü endüstri 362 küsür bunun üstüne altına da bişiler yazdım da önemsiz sayılır. yüzdelik dilime göre endüstriye giriyorum. ama %99 itü de buluşlacağız.[signature][hline][email protected] | 6254196
Habit Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 isallah bir dahaki sen bu aylarda ben bu topici guncellerim..
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 sailor hll çok ii yapmışsın.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim.
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 valla ben 326 aldım sevindim, tek kelimeyle takdir ettim ,umarım mutlu olacaın yere girersin[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 1) Boğaziçi Üni. Siyaset Bilimleri ve Uluslararası İlişkiler(0.6) 2) Boğaziçi Üni. Sosyoloji (1.68) 3) Boğaziçi Üni. Felsefe (2.09) 4) Galatasaray Üni. Uluslararası İlişkiler (1.22) 5) Galatasaray Üni. Sosyoloji (2.46) Benim Puan: 347 EA Yüzdelik Dilim: 1.44[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 herkes coşmuş bi ben kalmışım seneye :( nese siz seneye gorursuuz ne diyim :D[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim.
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 orası öle harbi herkes çoşmuş vay beaw, nazar değmesin tütütütütüt :lol:[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 darısı başıma beyler bana dua edinde bir an once bırakayın neti :([signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim.
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 sen gdip ders çalış ne işin var buralarda :) kazanırsın korkma o kadar zor değil sadece düzenli çalış yeter :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 05 Ağustos 2004 14:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar