SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Selam bi lcd almayı düşünüyorumda ps3 ağırlıklı kullanılıcak 1) Lg 32 LH 3000 LCD TV 2) Toshibo 32 AV 703p Genco diye bi mağazada gördüm iki televizyonda hd ready.. Televizyonların özellikleri nasıldır Full hd ve hd ready arasında dağlar kadar fark varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 şimdi netten baktım lg olan full hd gözüküyor http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=155051&productid=evlg32lh3000 kadın orda full hd değil demişti bende bakmamıştım özelliklerine pek sadece model kodu almıştım :S full hd ise televizyon iyi özelliklere mi sahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ps3 için alacaksan full hd al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 1200 tl ye lg 37' full hd var mediamarktlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 şu linkte verdiğim ürün güzelmi ? full hd 1080p destek falan var gözüküyor da ona göre çıkcam alcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 32 kucuk, full hd deneyimini tam performansla yakalayamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 odama alıcağım için çok büyük alsamda izleme mesafesi olayı var kaldı ki salonda 137 ekran lcd var. öle çok inciğinde cıncığında değilim http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=155051&productid=evlg32lh3000 şu yeterliyse alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 gidip calisir gormeden alma zaten de. hatta imkanın varsa gotur psni tak orda oyna, tatmin ediyosa al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar