redst4r Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Karakter Gorgos serverında Asmodiandır. *Full Fenrislidir *Fenris Jewel alınmış olup %9 pvp attacklı AP Jewel ile birleştirilmiştir. *Jewel dışında kitap olarak elinde Noble Surkana SBook vardır. (Fenrisden MB si iyi HP si kötüdür.) *Kasasında 120k lık AP itemi vardır. *Anuhart setin en zor parçası göğüslük vardır. *6 aylık üyelikte gelen kanadı mevcuttur. *Doğal olarak tüm campaing görevleri tamamlanmıştır. *Sormak istediklerinizi ve/veya teklifinizi özel mesaj ile iletebilrisiniz. *Takas için aşşağı yukarı aynı itemlere sahip bir ranger veya cleric düşünebilirim. Ayrıca itemleri çok iyi olmayan yan karakteri 35 Templer 38 Chanter olan lvl50 Sorc da satılıktır. Campaingler tamamlanmak üzere 6 aylık kanadı mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caner_tri Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 usta 50 lvl gladla takas etmeyi düşünürmüsün yada fiyat ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redst4r Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 caner_tri said: usta 50 lvl gladla takas etmeyi düşünürmüsün yada fiyat ne Elimde glady olduğundan dolayı glady ile takas düşünmüyorum malesef. Fiyat olarak da geçen ay 600 vermişler di fenrisi ilk yaptığım gün. Keyfini süreyim diye vermemiştim aynı rakamı düşünüyorum ben de. Diğer sorc için 150tl istiyorum veya herhangi bir serverda lvl50 herhangi bir classdan elyo char takası düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redst4r Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Belçikalı birine 350 euroya satılmaktadır 2 gün içerisinde. Bir Türke satmayı terch ediyorum :S 600TL ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 alıcısı varsa türk arama sat gitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanju6 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 karakter satılmıştır. Aşağıdakinin satışı devam etmektedir. Ayrıca itemleri çok iyi olmayan yan karakteri 35 Templer 38 Chanter olan lvl50 Sorc da satılıktır. Campaingler tamamlanmak üzere 6 aylık kanadı mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar