Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quest

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar questler kısmı varmı veya burayamı yazılıyor tam bilmiyorum.Eğer buraya yazılmıyorsa kusura bakmayın.

Ben şey sorucam.24 rank ım chosen ım.Ya bana bi görev geliyor sürekli mailden.Sanırım bug oldu ama görevi bi türlü yapamıyorum.Görevin adı Da Warboss's note du sanırım.Mailden bi sayfa gibi bişi geliyor.en azından 5 defa geldi.Hepsini sildim sadece 1 tanesini bıraktım sağ click yaptım ama görevi bi türlü alamıyorum.Acaba bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?
Mesaj tarihi:
Ya bu görev 2 lvl veriyormuş 350.000 exp fln ama daha önce almadım böle lvl veren görev.Ancak lvl 12 de almıştım bi görev o da 1 lvl vermişti.Ne oldugunu tam anlayamadım ya.
Mesaj tarihi:
level sınırı var mıydı hatırlamıyorum o görevde. o görevler zincirinde

- ilk olarak t3 warcamplerindeki bir shamanla konusuyorsun,
- gates of ekrund'da orta bayragin yakınındaki ya da high pass'teki ogrund's tavernin arkasında kapinin yanindaki kitabi okuyorsun
- sonra senaryolarda veya rvrlerde 15-20 adam öldürmen gerekiyor.
- t3 RvR zone'larında bulunan sancağı dikip beklemen gerekiyor bir süre.
- son olarak da t3 RvR alanlarında bulunan iskelet yıgınlarından 5 kez bir şey alman gerekiyor.

Her biri 64k exp veriyo questlerin. toplam 320k :)

Hani yazayım da belki daha önceden yapmışındır da hatırlarsın diye dedim.
Mesaj tarihi:
he bu onların toplamımı yani.Ben yaptım o 63 k veren explerden 3 tanesini sanırım.Ama arkadaş bi anda 2 lvl almış sanırım.Veya ben yanlış anlamışım.Peki neden sürekli aynı mail geliyor bana ? görev itemi
Mesaj tarihi:
Eksik 1 ayağını yapmışsındır. Yanılmıyorsamda, 6 ayaklıydı o görev. En son kemik felan toplanıyordu.
Gidip, 10 tane mob kes lotd de aynı xp ye geliyor şuan. Tanesinden 9k exp geliyor.
(25 den sonra tabi :P)
Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben de quest.net üyesiyim ve çok iyi para kazanıyorum :)sadece 650 $ ödeyerek giriş yapacağınız bu sistemde siz de çok para kazanabilirsiniz :) bu sisteme girenler bugün rüyalarınızda görebileceğiniz arabalara biniyor ve istedikleri zaman istediklere yere tatile gidebiliyorlar :) çünkü kendi işleri ve çalışma zamanını kendileri belirliyor :) quest.net e üye olmak isteyen arkadaşlar bana öm atabilir :) kendi işinizin patronu olmak için bundan iyi bir fırsat olamaz! :) siz de katılın beraber kazanalım :)
Mesaj tarihi:
ya arkadas titan zincirine amma merakli millet ayrica bunun yeri burami be kardesim kim bedava para kazanmis millet davet ederek sonu kötü bu isin akli basinda olan girmez
Mesaj tarihi:
ama siz incelemeden hemen ön yargı yapıyorsunuz bakın quest.net büyük organzasyonlara sponsor olan ve dünya çevresinde 1210928743 adet üyesi olan büyük bir networking şirketidir ben burada sizin de kazanmanız için geliyorum heo o olumsuz yazıları yazanlar şirketimizin başarını çekemeyenlerdir :)
Mesaj tarihi:
daha çok :) koyarsan daha etkili olur bence bu zincirin. mesela bak bu yazi cok etkili cunku :

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

ha bu arada incelemek mümkün değil çünkü site yasaklı, yine etkili bir cumle kurdum bak :

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

ama siz incelemeden hemen ön yargı yapıyorsunuz bakın quest.net büyük organzasyonlara sponsor olan ve dünya çevresinde 1210928743 adet üyesi olan büyük bir networking şirketidir ben burada sizin de kazanmanız için geliyorum heo o olumsuz yazıları yazanlar şirketimizin başarını çekemeyenlerdir :)

Kredi kartı bilgilerimi ö.m la attım.Ve memnun kaldım.Ön yargısı olan arkadaşların bilgisine:)
Mesaj tarihi:
arkadaşlar en son yapılan operasyonla içimizdeki görevini kötüye kullanan bazı insanlar gitti :) hizmetimizde bir sıkıntı yok. :) herkes parasını alıyor yane.
  • Yeni Oluştur...