Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 BASİT bir mesajlaşma panosu gerekiyor arkadaşlar acil olarak. Şöyle diyeyim, askerliği Giresuna çıkan bir tertip abim var :) Onunla ÖZEL mesajlaşabileceğim bir PANO-FORUM lazım... Klasörü şifreleyeceğim,sorun değil... Nasıl kurulduğundan,nereden download edebileceğime kadar,bir şekilde Türk usulü anlatım klasiği.. Basit bir forum lazım gerekiyor,BUGÜN HALLETMEM GEREKLİ... [Tertip henüz burada ama ben gideceğim,onun için ayarı geçmem lazım en geç bugün :(( ] Çok Teşekkürler.[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Elizabeth Elenora Benzemez[Zed] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 hallettim :] [Arayan kadir mevlasınıda buluyor,Mesaj panosunuda] Lock'N'Topic pls![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Elizabeth Elenora Benzemez[Zed] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar